Naaigaren Multicolor Blauw LAATSTE KLOSJE

Naaigaren Multicolor Blauw LAATSTE KLOSJE
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=11
Levertijd: Op Voorraad
€1,95 €4,10 - 52%
Aantal:

Naaigaren kleurverloop.

Naaigaren kleurverloop voor machinaal borduren.

Borduurgaren kopen voor jouw borduurmachine? Of zoek je een bijzonder garen voor sierstiksels? Het speciale Polysheen Borduurgaren van Amann is dikker dan normaal garen en heeft een prachtige, zijde-achtige glans. Verkoop per klosje van 200 meter.

Bijzonder effect door kleurverloop.

Het polysheen borduurgaren van Amann is speciaal ontwikkeld voor opvallende stiksels of voor machinaal borduurwerk. Het zijde-achtige polyester garen is dikker dan normaal naaigaren. Bovendien is het garen op een bijzondere manier geverfd. Door het unieke kleurverloop van de draad creëer je een bijzonder subtiel effect.

Sierstiksels voor retro jeans.

Je kunt dit kleurverloopgaren verwerken als machinaal borduurgaren. Maar ook voor gewone siersteken op een huishoudnaaiamchine of gewoon voor een bijzonder stiksel langs de pijpen van jouw retro jeans is dit robuuste stikgaren prima geschikt!

Kaarten borduren.

Hoewel dit polysheen multigaren ontwikkeld is voor gebruik op jouw (borduur)machine kun je het ook prima gebruiken als handborduurgaren. Borduur jij graag kaarten? Dan zullen deze speciale verloop kleurtjes een welkome aanvulling zijn voor jouw collectie met garens!

Specificaties:

Samenstelling: 100% polyester. Looplengte: 200 meter. Dikte: nr.40. Kleur: Blauw.

Welke naaimachinenaald heb je nodig?

Het Amann Polysheen garen verwerk je het beste met een speciale naald op jouw naaimachine. Gebruik een borduurnaald voor bijzondere borduursteken of een stiknaald, wanneer je dit borduurgaren gebruikt om een rand of een zoom af te stikken met een veelkleurig stiksel. Je kunt natuurlijk ook een tweelingnaald gebruiken voor een speciaal effect!

LET OP:Laatste klosje OP=OP!

©Bink Fournituren 2012-2020