Naaigaren Transparant

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=110
Levertijd: Op Voorraad
€3,40
Aantal:

Transparant Naaigaren.

Transparant Naaigaren is zeer sterk en licht elastisch. Het grote voordeel van dit Gütermann garen is dat het transparant is: je kunt het dus voor alle kleuren stof gebruiken.

Zoek je een zeer sterk maar niet al te dik naaigaren, dan is dit transparante nylon garen een prima keus. Omdat het doorzichtig is kun je het voor alle kleuren stof gebruiken. Transparant naaigaren is ook zeer geschikt voor stoffen met een druk patroon in allerlei kleuren. Kies je bij dit soort stoffen voor een dekkende kleur, dan zul je het garen al naar gelang van het patroon wel of niet terugzien. Met transparant naaigaren weet je zeker dat het stiksel onzichtbaar blijft. Nylon garen kun je gebruiken je voor toepassingen waar het garen veel te verduren heeft. Denk aan gebruik in sportkleding, sporttassen/rugzakken en werkkleding. Transparant naaigaren is ook prima geschikt voor gordijn- en meubelstoffen. Het doorzichtige naaigaren is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. Nylon garen is pluisvrij.

Nylon heeft 2 belangrijke eigenschappen: het is zeer sterk en licht elastisch. Dit maakt het transparante garen ook een prima keus om elastische stoffen te verwerken, zoals spandex, lycra en andere rekbare, synthetische stoffen.

Op een klosje zit 200 meter transparant garen. Materiaal: 100% nylon.

TIP: indien je een zoom wilt maken waarbij je het stiksel niet ziet, bijvoorbeeld in een pantalon of voor gordijnen, denk dan er ook eens over om instrijkbaar zoomband te gebruiken. Dit zoomband plakt aan 2 kanten, waardoor je een zoom kunt maken zonder te naaien. Het enige dat je nodig hebt is een strijkijzer!

©Bink Fournituren 2012-2020