• GOEDKOOP: Naaimachinenaalden Jersey

Naaimachinenaalden Jersey.

Naaimachinenaalden Jersey: ballpointnaald voor tricot.

Fournituren: Naaimachinenaalden Jersey Ballpointnaald – Deze jerseynaalden van Organ, ook wel ballpointnaald genoemd, gebruik jij voor machinaal gebreide stoffen, zoals tricot, lycra en korsetstof, maar ook voor grofgebreide stoffen, voor jersey en voor tricotage. Jij ontvangt een setje met verschillende maten naaimachinenaalden jersey, voor dunnere, gemiddelde en zware gebreide stoffen met lichte rek. En ze zijn nu nog eens extra voordelig geprijsd ook! Verpakking bevat 5 naaimachinenaalden.

Naaimachinenaalden leveren wij in soorten en maten, zoals jij in DEZE blog kunt lezen. Uiteraard kan jij bij ons ook terecht voor een nieuw naaimachinelampje. Vergeet jij niet om jouw naaimachine af en toe even te druppelen met naaimachine-olie? Ga jij een stof vernaaien waar heel veel rek in zit? Gebruik dan een stretchnaald.

Naaimachinenaalden voor machinaal gebreide, licht rekbare stoffen:

De jerseynaalden zijn voorzien van een afgeronde punt, waardoor de naald gemakkelijk door gebreide stof naait, zonder dat de naald blijft steken of lussen maakt aan jouw stof. Vanwege de afgeronde stompe punt wordt een jerseynaald ook wel ballpointnaald genoemd. Voor naaimachinenaalden geldt: hoe hoger het nummer, hoe dikker de naald. Een dunne lycra bijvoorbeeld naai jij met dikte 70, een gemiddeld zware jersey naai jij met dikte 80 en voor een grof gebreide stof of tricot gebruik jij dikte 90 of dikte 100 voor meerdere lagen op elkaar gestikt. Jersey ballpointnaalden zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar, maar dan in DEZE versie van Schmetz.

Ook voor mijn naaimachine?

Organ naaimachinenaalden zijn geschikt voor alle huishoud naaimachines. De naalden hebben een halfronde kolf en passen daarmee in alle voorkomende merken. Universele naaimachinenaalden zijn geschikt voor de meeste herstel – en verstelklusjes. Naai jij zelf kleding en werk jij vaak met stoffen met specifieke eigenschappen? Bekijk dan het totaal-assortiment en lees onze blog voor meer achtergrondinformatie.

Specificaties:

Jersey naaimachinenaalden zijn onder andere geschikt voor het vernaaien van ajour, katoentricot, lycra, gebreid goed, korsetstoffen, tule, gaas, jersey, grofgebreide stoffen en tricotage. Eén verpakking bevat 5 naaimachinenaalden: 1 x nr 70, 2 x nr 80, 1 x nr 90 en 1 x nr 100.

Handig om mee te bestellen:

Bij Bink Fournituren kun jij ook terecht voor naaimachine-spoeltjes en lampjes en uiteraard voor naaimachine-olie. En hoe staat het met jouw voorraad naaigaren? Wij leveren verschillende soorten Gütermann Naaigaren. Of maak kennis met het Voordelige Naaigaren van Amann/Mettler – verkoop per klos van 500 meter in de meest voorkomende kleuren. Jerseynaalden gebruik jij voor licht rekbare stoffen – voor zeer rekbare stoffen kun jij het beste DEZE speciale  stretchnaald gebruiken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Naaimachinenaalden Jersey

  • Merk: Organ
  • Model:5821000
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,50


Gerelateerde producten

Naaimachine olie 20ml

Naaimachine olie 20ml

Naaimachine Olie.Naaimachine Olie voor mechanische asjes en gewrichten.Naaimachine Olie kopen? Ondan..

€5,10

Naaimachinenaalden jersey (ballpoint naald) - Kies een dikte

Naaimachinenaalden jersey (ballpoint naald) - Kies een dikte

Schmetz Naaimachinenaalden Jersey.Schmetz Naaimachinenaalden Jersey: ballpointnaald voor tricot.Four..

€1,90

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,50

Naaimachinelampje met schroefsluiting

Naaimachinelampje met schroefsluiting

Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje met schroefdraad.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje ..

€2,99

Tags: Schmetz naaimachine naalden, naaimachinenaalden, Schmetz naaimachinenaalden, naaimachinenaalden kopen, naaimachinenaalden bestellen, naaimachinenaalden online kopen, naaimachinenaalden online bestellen, naaimachinenaalden kopen Haarlem, naaimachine, jerseynaald, tricotnaald, ballpointnaald, balpennaald, schmetz, naaimachinenaald voor jersey, naaimachinenaald voor tricot, naaimachinenaald voor gaas, naaimachinenaald voor tule, naaimachinenaald voor lycra, naaimachinenaald voor tricotage, jersey, tricot