• Katoenband 15mm Zwart

Smal katoenband.

Smal katoenband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden. Dit 15mm brede band is zeer zacht en soepel, maar door de ingeweven keperbinding zeer sterk, waardoor het voor vele doeleinden geschikt is.

Huishoudband, ook wel keperband genoemd, kenmerkt zich door de schuin ingeweven keperdraden. Hierdoor is het huishoudband zeer sterk en bestand tegen belasting en rekken en strekken. Het smalle huishoudband wordt vooral toegepast voor allerhande herstelklusjes in je kleding of huishoudtextiel. Denk bijvoorbeeld aan het naaien van nieuwe lusjes aan je theedoeken of handdoeken. Ook kun je dit smalle katoenband gebruiken om naden of zomen te verstevigen, of als versteviging onder knoopsgaten in kleding van tere stoffen.

Vanwege de breedte is dit een ideaal band voor lussen en koorden die je wilt strikken. Denk aan bijvoorbeeld schorten, sloven en gezichtsmaskers. Omdat het katoenband wasbaar is tot 95° is het ook zeer geschikt voor allerlei toepassingen waarbij hygiëne een rol speelt, zoals het gebruik in keukens, kantines en zorginstellingen.

Materiaal: 100% katoen. Het katoenband van Prym is voorzien van een REcotex-label, dat garant staat voor milieuvriendelijkheid, huidverdraagzaamheid en duurzaamheid.

Breedte: 15mm. Kleur: Zwart. Ook verkrijgbaar in wit.

Het katoenband wordt voor jou van de rol geknipt, je bestelt het dus per meter. Vul je bij het bestellen 1 in, dan krijg je 1 meter, 2=2 meter enzovoort.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Katoenband 15mm Zwart

  • Merk: Prym
  • Model: 904710
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,99


Gerelateerde producten

Keperband Zacht 20mm

Keperband Zacht 20mm

KeperbandKeperband is een stevig, multifunctioneel band. Dit band is op een speciale manier geweven:..

€0,90

Smal Katoenband 10mm Wit

Smal Katoenband 10mm Wit

Smal katoenband.Smal katoenband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden..

€0,75

Smal Katoenband 10mm Zwart

Smal Katoenband 10mm Zwart

Smal katoenband.Smal katoenband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden..

€0,85

Keperband 10 mm

Keperband 10 mm

Smal KeperbandSmal Keperband is een stevig, multifunctioneel band. Dit band is op een speciale manie..

€0,69

Tags: Keperband, band, sierband, gordijnband, keper, bandje, stoffen band, katoenband, katoenen band, zoomband, naadband, versteviging, vlieseline, tassenband, band voor tassen, band voor tashengsels, tassenhengsels, tasband, galon, galonette, keperbandje, smal keperband, smal band, huishoudband, smal huishoudband, lusjes voor theedoek, lusjes voor handdoek, band voor lusjes, lusjesband, band voor lussen, zoomband, naadband