Biaisband Katoen 12 mm per meter

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: Op Voorraad
€0,40

Beschikbare opties:


* Biaisband katoen 12 mm kleur:

Aantal:

Smal biaisband.

Smal biaisband 12 mm: Kies je kleur.

Biaisband kopen? Biaisband, dat ook wel biasband, biesband of afzetband wordt genoemd is een ideaal hulpmiddel om zomen en randen af te werken. Bovendien kun je met biaisband ook prima naden verstevigen of verbergen. Biaisband is schuin geknipt band. Hierdoor kun je er ook prima ronde randen mee afwerken. Dit biaisband is 12mm breed, dus geeft een fijne, subtiele afwerking. Het biaisband is van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Verkoop per meter, dus je kunt precies bestellen wat je nodig hebt.

Zit jouw kleur er niet bij? Kijk dan bij biaisband 12mm per 5 meter: daar hebben we nog meer kleuren beschikbaar!

De voordelen van biaisband.

Biaisband gebruik je voor het afwerken van zomen, randen en kanten. Door het gebruik van biaisband wordt je zoom afgewerkt en steviger. Omdat biaisband een schuin geknipt bandje is, kun je het ook goed gebruiken voor de afwerking van ronde delen, zoals een hals of een mouwgat. Naast het afwerken of verstevigen van kleding, kun je biaisband ook goed gebruiken voor de afwerking of versiering van kledingranden, tafelkleden, beddengoed, handdoeken enzovoort.

Naaigaren van katoen.

De zijkanten van het biaisband zijn omgestreken. Hierdoor kun je het band eenvoudig om de rand of zoom heenvouwen en vaststikken. Biaisband is van 100% katoen. Houd dus rekening met een bepaalde krimp. Indien je biaisband gebruikt voor het afwerken van katoenen stof is dit geen probleem. Wil je het gebruiken om een synthetische stof af te werken: houd er dan rekening mee dat het band wel zal krimpen, maar de stof niet. Om trekkende naden of randen te voorkomen, kun je dus het beste het band eerst wassen voordat je het verwerkt. Je kunt biaisband vastnaaien met synthetisch allesnaaigaren of met naaigaren van katoen. Het voordeel van het werken met katoengaren is dat zowel het biaisband als het garen een mooie, matte uitstraling heeft. Zeker bij gebruik van 100% katoen is het gebruik van band en garen, dat eveneens volledig van katoen is, een mooie consequente afwerking.

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen.Mat oppervlak. Breedte: 12 mm. Ook verkrijgbaar in brede of extra brede variant, namelijk 20 mm en 30 mm.

Verkoop per meter. Bestel je 1, dan krijg je 1 meter, 2 is 2 meter, enzovoort. Maximale lengte aan 1 stuk: 25 meter

Kies jouw kleur.

Biaisband 12 mm is per meter verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren. Zit jouw kleur er niet bij? Kijk dan bij biaisband 12mm per 5 meter: daar hebben we nog meer kleuren beschikbaar!

©Bink Fournituren 2012-2020