• LAATSTE STUK: Borduurstof Aïda Extra Breed - 45 x 180cm Wit OP=OP

Borduurstof Aida Extra Breed.

Borduurstof Aida Extra Breed. Een Aida borduurstof met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren. Extra brede borduurstof, namelijk 180cm breed.

Als je een compleet borduurpakket koopt, krijg je daar in de meeste gevallen behalve het patroon, ook het juiste garen en de borduurstof bijgeleverd. Beschik je alleen over een patroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren.

LET OP: dit product gaat uit het assortiment - Nog 1 LAATSTE COUPAGE leverbaar

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren.

Borduurstof wordt gespecificeerd in de grootte van het aantal kruisjes dat je op een centimeter, of in de Engelse maat op een inch, kunt borduren. Op deze Aida borduurstof van DMC kun je 5,5 kruisje per centimeter borduren of 14 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 14 count (= 5,5 st/cm).

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Wit.

Je ontvangt een stuk extra brede borduurstof met een afmeting van 45 cm lang en maar liefst 180cm breed.

TIP: gebruik voor deze borduurstof bij voorkeur stompe borduurnaalden, grootte 18-22. Gebruik tevens een borduurring: dit zorgt ervoor dat je je werk gemakkelijker kunt vasthouden en geeft een beter overzicht waar je mee bezig bent.

Deze stof is wasbaar in de wasmachine: volg de aanwijzingen op de verpakking.

EXTRA BREED:Deze borduurstof is maar liefst 180cm breed. Je kunt de stof dus gebruiken voor lange borduurwerken. Denk bijvoorbeeld aan een schellekoord, groeimeter of aan een tafelloper. Wil je van deze stof een tafelkleed maken van 90 x 180cm breed, vul dan 2 in bij de besteleenheid. In dat geval ontvang je de borduurstof aan 1 stuk met een afmeting van 90cm x 180cm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LAATSTE STUK: Borduurstof Aïda Extra Breed - 45 x 180cm Wit OP=OP

  • Merk: Zweigart
  • Model:ub-a14001m8
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95
  • €15,00


Gerelateerde producten

Borduurstof Aïda 14count  - 5 kr/cm WIT - Prijs per 10cm

Borduurstof Aïda 14count - 5 kr/cm WIT - Prijs per 10cm

Borduurstof Aida.Borduurstof Aida met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren..

€1,69

Borduurnaalden stomp nr.20

Borduurnaalden stomp nr.20

Tapisserienaalden MEDIUM nr.20Tapisserienaalden MEDIUM nr.20 : Borduurnaalden zonder puntFournituren..

€1,99

Borduurnaalden stomp nr.22

Borduurnaalden stomp nr.22

Borduurnaalden nr. 22 zonder punt voor kruissteekborduren.Deze stalen borduurnaalden hebben een stom..

€1,99

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart, RTO borduurstof, borduurstof rood, borduurstof geel, borduurstof grijs, borduurstof blauw, borduurstof donkerblauw, borduurstof zalmkleurig, borduurstof beige, borduurstof zwart, borduurstof ecru, brede borduurstof, extra brede borduurstof, breed kaaslinnen, extra breed kaaslinnen, brede handwerkstof, extra brede handwerkstof