Ergonomische haaknaald.

Ergonomische haaknaald om voor langere periode te kunnen haken zonder lichamelijke klachten.

Ook wel eens last van je handen na het haken? Door met je hand steeds achter elkaar dezelfde beweging te maken, zoals dat bij haken het geval is, kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Dit is verleden tijd als je vanaf nu gaat haken met de speciale ergonomische haaknaalden van Pony. Door het speciale ontwerp van deze haaknaald ontlast je de spieren in je hand en pols zodat deze niet verkrampen. Je zult zien dat bij het gebruik van de ergonomische haaknaald je klachten verminderen. Hoe werkt het precies?

Bij een normale haaknaald houd je deze meestal vast als een pen bij het schrijven. Bij het maken van de lussen zet je druk met je vingers op de haaknaald om de beweging van het haken te kunnen maken. Leg voor de aardigheid je andere hand maar eens op de pezen onder je hand terwijl je een haakbeweging maakt: je zult merken dat deze steeds aanspannen. Op termijn kan dit klachten veroorzaken. Bij de ergonomische haaknaald van Pony heb je hier geen last van. De haaknaald heeft een speciaal ontworpen handvat dat aansluit bij de vorm van je hand.

Als je de haaknaald zo vast houdt dat het ontwerp de vorm van je hand volgt, zul je de haaknaald niet als een pen maar liggend in je hand vasthouden: dit is aanmerkelijk minder schadelijk en leidt tot minder irritatie van je spieren en pezen. Doordat het speciale ergonomische handvat van de haaknaald is gemaakt van speciaal siliconenmateriaal zal dit de druk die ontstaat door het haken opvangen en corrigeren. Zo worden klachten voorkomen.

Het handvat van de ergonomische haaknaald is gemaakt van meeverend silicoon. De haaknaald is van aluminium en geschikt voor allerlei haakgarens. De ergonomische aluminium haaknaald is leverbaar in maat 2,5 tot en met 6mm. Zoek je een dunnere haaknaald, kijk dan bij Ergonomische Haaknaalden Staal.

Verkoop per stuk. Kies de juiste maat in het selectiescherm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ergonomische haaknaalden aluminium

  • Merk: Pony
  • Model: 073.59801
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €6,75


Beschikbare opties:


Tags: breinaald, haaknaald