Emaille

Emaille

Het emaille is al eeuwenlang in hoog aanzien gehouden dankzij de roestvrije oppervlakte-afdichting, de hoge hygiënische eigenschappen en het reinigingsgemak. De eerste exemplaren die ontdekt zijn, zijn nu meer dan 3500 jaar oud.

Carl Peter Fabergé gebruikte emaille voor de decoratie van zijn beroemde paaseieren gemaakt van edele materialen, speciaal gemaakt voor de Russische tsaren. Het speciale oppervlak garandeert de eenvoudige verzorging en hygiëne van deze mooie, traditionele artikelen.

De blauwe rand wordt met de hand aangebracht, dit resulteert in een uniek product.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Emaille liter maatbeker
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Emaille liter maatbeker. Het emaille is al eeuwenlang in hoog aanzien gehouden dankzij de roestvrije oppervlakte-afdichting, de hoge hygiënische eigenschappen en het reinigingsgemak. Doorsnede: 13,5cm. De blauwe rand is met de hand aangebracht...
€15,49
Emaille sauskan
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Emaille sauskan. Het emaille is al eeuwenlang in hoog aanzien gehouden dankzij de roestvrije oppervlakte-afdichting, de hoge hygiënische eigenschappen en het reinigingsgemak. Inhoud 0,5 liter, Doorsnede: 8/10cm. De blauwe rand is met de hand aangebra..
€14,99
Emaille Vergiet
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Emaille vergiet. Het emaille is al eeuwenlang in hoog aanzien gehouden dankzij de roestvrije oppervlakte-afdichting, de hoge hygiënische eigenschappen en het reinigingsgemak. Doorsnede: 23cm. De blauwe rand is met de hand aangebracht...
€17,95
Scheerkom emaille
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Scheerkom emaille. Kleur wit. Doorsnede 10cm...
€16,85
Duurzaam: emaille sauspan
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Emaille Sauspan. Emaille Grootte: Ø 13,5 cm, Lengte: 26 cm..
€13,25
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019