• Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Milieuvriendelijke WC-Reiniger

Milieuvriendelijke WC-Reiniger: Duurzame Reiniger voor het toilet

Ecologische schoonmaakmiddelen van Ecodoo: Ecodoo heeft een Ecocert keurmerk en wordt geproduceerd in Frankrijk. Ecodoo is een duurzaam en tevens betaalbaar alternatief voor reguliere schoonmaakmiddelen. Omdat Ecodoo gebruik maakt van natuurlijke bronnen zonder deze overmatig te belasten draag jij door het gebruik van Frosch schoonmaakartikelen direct bij aan een kleinere ecologische voetafdruk. Bovendien maken de producten van Ecodoo echt goed schoon. Zoals deze duurzame toiletreiniger: een effectieve reiniger tegen vuil, nare geurtjes en kalkaanslag. Frosch toiletreiniger laat een frisse geur achter na het schoonmaken door toevoeging van natuurlijke geurstoffen. De milieuvriendelijke WC-Reiniger maakt ook schoon onder de rand en is, door het gebruikte citroenzuur, zeer effectief tegen vuil en kalkaanslag. Doseer bewust met behulp van de spuitfles. Inhoud: 750ml. Verkoop per stuk.

Hardnekkige kalkaanslag verwijder je met Ecodoo Azijnspray. Ook voor de badkamer en de keuken heeft Frosch een duurzame oplossing. Ook duurzaam: onze NATUURLIJKE toiletborstels.

Ecodoo: het duurzame alternatief:

Vergeet reguliere schoonmaakartikelen: deze zijn vaak gebaseerd op fossiele brandstof en bevatten veel schadelijke ingrediënten, zowel voor het milieu als voor jouw eigen huid en gezondheid. Ecodoo maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten die echt goed en zorgvuldig reinigen. Deze WC-Reiniger bevat <5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums en afbreekbaar verdikkingsmiddel.De werking is gebaseerd op CITROENZUUR, dat zorgt voor verwijdering van vuil en tegelijkertijd ontkalkt.

Zuinig in het gebruik door handige knijpfles:

Goed schudden voor gebruik. Daarna breng jij de W.C.reiniger rechtstreeks aan onder de rand. Laat het product 20 minuten inwerken voor optimale werking. Daarna borstelen en doortrekken. Bij verkalking kan jij de ecologische W.C.-reiniger het beste een nacht laten inwerken. Voorkom overdosering: het product is krachtig genoeg om je aan de voorgeschreven hoeveelheid te houden.

Specificaties:

Samenstelling: >30% water, <5% citroenzuur, glycerine, extract van rozemarijn*, xanthaangom, anionogene oppervlakte-actieve stoffen, parfum met essentiële olieën van terpentijn, den, munt, eucalyptus en rozemarijn*. Jij ontvangt een spuitfles van 750ml. Verkoop per stuk.

Ecodoo voor een ecologisch schoon huis

Ecodoo heefteen uitgekiend ASSORTIMENT met duurzame schoonmaakmiddelen. Een toilet maak jij ook onder de rand schoon met onze speciale TOILETRANDBORSTEL. Ook onze toiletborstels zijn 100% natuurlijk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

  • Merk: Ecodoo
  • Model:897559
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,95


Gerelateerde producten

Duurzaam Ontkalken: Azijn met eucalyptus - Sprayfles 0,5L + 1L Navulling

Duurzaam Ontkalken: Azijn met eucalyptus - Sprayfles 0,5L + 1L Navulling

Milieuvriendelijk ontkalkenMilieuvriendelijk ontkalken: Duurzame Azijnreinigercologische schoonmaakm..

€9,95

Tags: Ecodoo, WC reiniger, toiletreiniger, milieuvriendelijk, WC-eend, toiletreiniger, toilet schoonmaken, toilet milieuvriendelijk, toilet duurzaam.