• Ecologische Ontstopper - Ook veilig voor septic tank

Ecologische Ontstopper.

Ecologisch ontstopper: belast het milieu niet!

Milieuvriendelijke Ontstopper kopen? Deze Ecologische Ontstopper zorgt ervoor dat de leidingen weer goed doorlopen. Een ontstopping wordt vaak te lijf gegaan met zeer heftige chemische middelen. Niet nodig! Deze duurzame ontstopper lost verstoppingen op zonder milieuvervuiling. De ontstopper werkt effectief tegen verstopping door vetten, zeep, papier, organisch materiaal en niet te vergeten: verstopping door haren! Vanwege de gebruikte ingrediënten is het middel niet belastend voor het milieu en veilig voor je leidingen. Ook geschikt voor septic tanks! De milieuvriendelijke ontstopper bevat geen kleurstoffen en synthetische parfums en is niet op dieren getest. Inhoud: 1 liter.

Hoe werkt het?

Laat de helft van een fles (500 ml) voorzichtig in de verstopte leiding lopen. Laat de vloeistof rustig een half uur inwerken en spoel de afvoer daarna overvloedig door met koudwater. Indien nodig kun je de behandeling nog een keer herhalen. Gebruik de duurzame ontstopper niet na of in combinatie met een ontkalkingsproduct (zuur) of met een schoonmaakmiddel met javel.

Belangrijk om te weten!

Doseer het product met mate en houd je aan de aanbevolen hoeveelheid. Gebruik deze ontstopper bij voorkeur op het moment dat je merkt dat de afvoer minder goed begint door te lopen. Wacht niet totdat de leiding volledig verstopt is, maar neem op tijd maatregelen!

Tip: De Harenvanger!

Wel eens een kijkje genomen in de afvoer van doucheputje of wastafel? Je staat er versteld van hoeveel losse haren daar achterblijven. En in combinatie met (vette) resten van schoonmaakmiddel en huidvet hoopt het zich lekker op. Voor je het weet zit de boel verstopt en moet je aan de slag om het water weer door te laten lopen. En dat terwijl dit probleem zo gemakkelijk te voorkomen is met de Harenvanger. Dit is een fijn borsteltje met harde haren van zwijnhaar. Steek het borsteltje in de gaatjes van de wastafel of doucheput en draai het borsteltje een aantal keer om zijn as. Als je de borstel weer omhoog haalt, neemt deze de losse haren mee, zodat je die kunt weggooien. Als je slim bent, bestel je er direct eentje mee! HIER vind je de Handige Harenvanger!

Specificaties:

Samenstelling: >30% water, 5-15% basemiddel, <5% Verzachter, Niet-ionogene oppervlakte-actieve stof, Sekwestratiemiddel, Verdikkingsmiddel. Inhoud: 1 liter.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ecologische Ontstopper - Ook veilig voor septic tank

  • Merk: Ecodoo
  • Model:857593
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €10,95


Gerelateerde producten

Harenvanger - Verwijdert haren uit het doucheputje

Harenvanger - Verwijdert haren uit het doucheputje

Wie kent het probleem niet? Je doucheputje zit vol met losse haren of het gootje in je wastafel zit ..

€2,95

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Milieuvriendelijke WC-ReinigerMilieuvriendelijke WC-Reiniger: Duurzame Reiniger voor het toiletEcolo..

€6,95

Tags: Ontstopper, gootsteen verstopt, verstopping, ecologische ontstopper, duurzame ontstopper, milieuvriendelijke ontstopper, veilig voor septic tank, septic tank, beerput, veilig voor chemisch toilet