• Ecologische BBQ- en Oven Reiniger

Ecologische BBQ- en Oven Reiniger.

Ecologische BBQ- en Ovenreiniger om op een duurzame manier je grill en bakplaten schoon te houden.

Veel mensen zien er tegenop: het schoonmaken van je BBQ of de oven. Het is meestal niet het gemakkelijkste schoonmaakwerk en bovendien zie je na bijvoorbeeld een avond BBQ-en met je vrienden er meestal niet naar uit om de grill nog even schoon te gaan maken. Ook hier valt en staat alles met het materiaal dat je gebruikt. Dat betekent naast de juiste borstel ook het beste schoonmaakmiddel voor de klus. Veel mensen zijn dan toch nog geneigd om direct te grijpen naar een sterk chemisch middel, vanuit de gedachte dat dit wel het beste zal helpen. Niet nodig: want Ecodoo heeft een product dat niet alleen een prima resultaat geeft, maar tegelijkertijd het milieu niet belast.

De grill- en ovenreiniger van Ecodoo lost vet op en is uitermate geschikt om vieze, aangekoekte roosters schoon te maken. Schud de fles goed voor gebruik en verstuif het schoonmaakmiddel over het schoon te maken oppervlak. Voor glas en roosters: enkele minuten laten inwerken, daarna afvegen met keukenpapier en vervolgens met een zachte doek opwrijven voor een mooie glans. Voor BBQ-roosters of de oven: verstuif en laat enkele minuten inwerken, wrijf daarna met een harde borstel en spoel na met warm water. LET OP: niet verstuiven op plastic, aluminium, hout, geverfde oppervlakten, formica en andere oppervlakken die afgeraden zijn voor het gebruik van alkalische producten.

Ingrediënten: < 30% water, 5-15% kaliumhydroxide, <5% anionogene en niet-iogene oppervlakteactieve stoffen, natuurlijk rubber, aromatische samenstelling van 100% pure en natuurlijke essentiële oliën van citroen, sinaasappel en petit grain.

Inhoud flacon: 500ml.

Lees voor gebruik van schoonmaakproducten altijd eerst goed de aanwijzingen en waarschuwingen op de verpakking.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ecologische BBQ- en Oven Reiniger

  • Merk: Ecodoo
  • Model: 897558
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €11,75


Gerelateerde producten

Barbecue rooster borstel

Barbecue rooster borstel

Barbecuerooster Schoonmaken.Barbecuerooster Schoonmaken met speciale BBQ-borstel.Met deze BBQ-borste..

€18,71 €24,33

Tags: Ovenreiniger, BBQ reiniger, barbecue reiniger, ecologisch, ecologische ovenreiniger, ecologische zeep, ecologisch schoonmaken, duurzame reiniging, duurzaam, duurzaam schoonmaken, milieuvriendelijke ovenreiniger