• Zuiveringszout 250gram - ECO Allesreiniger in strooibus

Milieuvriendelijk schoonmaken – ECO allesreiniger en witmaker

Milieuvriendelijk schoonmaken – ECO allesreiniger en witmaker in strooibus

Huishouding- Schoonmaken met milieuvriendelijke producten. Zuiveringszout of baking soda is een 100% plantaardig product en brengt, bij juist gebruik en dosering, geen schade toe aan de leefomgeving. Met deze handige strooibus kan jij het zuiveringszout zuinig doseren. Zo doe jij niet alleen langer met een verpakking, maar breng jij ook geen onnodige stoffen in de natuur. Zuiveringszout is een goede reiniger, daarnaast heeft het nog een aantal extra eigenschappen: baking soda maakt vlekken en aanslag los, neutraliseert nare geurtjes en houdt jouw witte wasgoed stralend wit. Baking soda is geschikt voor het schoonmaken van de keuken, de badkamer en het toilet. Daarnaast wordt baking soda gebruikt als waskrachtversterker, voor het ontstoppen van leidingen en om de koelkast of een matras vrij te krijgen van geurtjes. Verpakt in strooibus – Inhoud 250 gram.

Meer duurzame schoonmaakproducten van Ecodoo zijn citroenzuur, kristalsoda en schuurcreme. Liever in een grotere verpakking? Kies dan voor een kartonnen doos met 500 gram zuiveringszout.

Zuiveringszout reinigt:

Los wat zuiveringszout op in water en met de pasta die dan ontstaat reinig en ontvet jij fornuis en oven, werkblad, tegelvloeren, sanitair en toilet. Voeg wat zuiveringszout toe aan het afwasmiddel en jij zal merken dat jij aangekoekt vuil een stuk gemakkelijker verwijdert

Zuiveringszout neutraliseert:

Nare geurtjes verwijder jij met baking soda. Een kopje zuiveringszout achter in de koelkast neemt geurtjes op. Wil jij een matras, slaapzak, kattenbak of sporttas weer lekker fris laten ruiken? Strooi er wat zuiveringszout in of op – in de matras kan jij de baking soda inmasseren met een borstel. Laat een paar uur intrekken en zuig op met de stofzuiger. Dankzij de handige strooiopening in de strooibus kan jij precies en zuinig doseren.

Zuiveringszout maakt wasgoed schoon en wit:

Baking soda is een prima middel voor het in de week zetten van wasgoed. Voeg wat zuiveringszout toe aan het hoofdwasmiddel of aan de voorwas: de was zal schoner en witter worden. Bovendien houdt het zuiveringszout de leidingen van jouw wasmachine schoon en vrij van vette aanslag en vetluis. Strooi wat zuiveringszout in een vaas met snijbloemen: dat zorgt ervoor dat jouw bloemen veel langer goed blijven en voorkomt vieze aanslag in de vaas. Zuiveringszout is 100% natuurlijk - de bus is gemaakt van gerecycled kunststof en karton.

Specificaties:

Samenstelling: n°CE:205-633-8 Natriumbicarbonaat. Inhoud: 500gram. Kartonnen verpakking met strooideksel van gerecycled kunststof. Ecodoo doneert 1% van haar omzet aan projecten die te maken hebben met de bescherming van de planeet.

Meer duurzame schoonmaakproducten:

  • Citroenzuur -Ontkalkt
  • Kristalsoda - Ontvet
  • Ecologische schuurcreme – Veilig en ecologisch schuurmiddel
  • Zuiveringszout verkopen wij ook per 500 gram

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zuiveringszout 250gram - ECO Allesreiniger in strooibus

  • Merk: Ecodoo
  • Model: 940996
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,50


Gerelateerde producten

Zuiveringszout 500gram - ECO Allesreiniger en Witmaker

Zuiveringszout 500gram - ECO Allesreiniger en Witmaker

Milieuvriendelijk schoonmaken – ecologische allesreiniger en witmaker Milieuvriendelijk schoonmaken ..

€7,75

Ecologische Schuurcreme

Ecologische Schuurcreme

Ecologische schuurcrème. Ingredienten: > 30% water, kalksteen, < 5% anionogene, anionogene oppervlak..

€7,50

Citroenzuur 500 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Citroenzuur 500 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – ontkalkt, desinfecteert en antiseptisch Milieuvriendelijk schoonmake..

€7,75

Kristalsoda 500 gram - Ontvet en reinigt

Kristalsoda 500 gram - Ontvet en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – reinigt, weekt los en ontvet Milieuvriendelijk schoonmaken – reinigt..

€6,95

Tags: Zuiveringszout, baking soda, citroenzuur, citroenzuurpoeder, milieuvriendelijk schoonmaken, ecologisch schoonmaken, duurzaam, duurzame schoonmaakmiddelen, milieuvriendelijk ontkalken, milieuvriendelijk ontvetten, milieuvriendelijk losweken, milieuvriendelijk roestplekken verwijderen, soda, kristalsoda, bicarbonaat, natriumcarbonaat, schoonmaken met soda, waarvoor gebruik je soda