• Duurzaam: Zakkam Vloeibaar Hout

Duurzame Kam.

Duurzame Zakkam van Vloeibaar Hout.

Een duurzame zakkam, bestaat dat? Jahoor! Heb je weleens van vloeibaar hout gehoord? In het productieproces van papier blijft er een restproduct over, waarmee vloeibaar hout gemaakt kan worden. Samen met hars en linnen en andere plantaardige vezels vormt zich een substantie die in een willekeurige mal gegoten kan worden. Zo ontstaat een prima alternatief voor plastic gebruiksartikelen. Vloeibaar hout is - in tegenstelling tot plastic - duurzaam en volledig biologisch afbreekbaar. Bovendien is vloeibaar hout niet heel veel duurder dan plastic, waardoor het ook een betaalbaar alternatief vormt. Deze zakkam van vloeibaar hout heeft een afmeting van 13 x 3cm en is volledig biologisch afbreekbaar.

Weg met de plastic soep!

Het is natuurlijk niet zonder reden dat zoveel producten van plastic worden gemaakt. Plastic is een goedkoop en zeer ruim toepasbaar materiaal, dat je in bijna iedere gewenste vorm kunt maken. Het grote nadeel is alleen dat plastic nooit meer van de wereld verdwijnt. Ook al wordt plastic meer hergebruikt dan vroeger, het blijft één van de grootste veroorzakers van vervuiling. Je hebt vast weleens van de plastic soep gehoord, die onze oceanen en ons leefklimaat bedreigt. Vloeibaar hout is een duurzame grondstof om plastic te vervangen. Vloeibaar hout wordt gemaakt van papiervezels, hars en linnen en andere plantaardige vezels. Net als plastic kun je vloeibaar hout in een mal gieten en op die manier in iedere gewenste vorm maken. Zoals bijvoorbeeld deze zakkam, die op het eerste gezicht niet van plastic te onderscheiden is. De duurzame kam is licht van gewicht en heeft eigenlijk exact dezelfde eigenschappen als de bekende plastic zakkam. Met één wezenlijk verschil: in tegenstelling tot plastic is vloeibaar hout volledig biologisch afbreekbaar. Bestel je deze zakkam, dan kun je er zeker van zijn dat je een product aanschaft, dat het milieu niet belast. Bovendien is vloeibaar hout niet beduidend duurder dan plastic en zijn de producteigenschappen vrijwel hetzelfde. Alleen maar voordelen dus!

Specificaties:

Materiaal: Vloeibaar hout. Afmeting: 13 x 3cm. Kleur: Beuken. Verkoop per stuk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam: Zakkam Vloeibaar Hout

  • Merk: Ovis
  • Model: 102515
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

AANBIEDING: Houten Zakkam

AANBIEDING: Houten Zakkam

Houten kam.Houten kam: geolied hout – duurzame keus.Duurzame houten kam: deze ecologische zakkam is ..

€8,95 €11,93

Wattenstaafjes bamboo en katoen

Wattenstaafjes bamboo en katoen

Duurzame wattenstaafjes.Duurzame wattenstaafjes van hout en katoen.We worden ons steeds meer bewust ..

€2,25

Tags: Duurzame kam, duurzame zakkam, kam duurzaam, kam biologisch afbreekbaar, kam vegan, milieuvriendelijke kam, afbreekbare kam, kam afbreekbaar materiaal