• Duurzaam Ontkalken: Azijn met eucalyptus - Sprayfles 0,5L + 1L Navulling

Milieuvriendelijk ontkalken

Milieuvriendelijk ontkalken: Duurzame Azijnreiniger

cologische schoonmaakmiddelen van Ecodoo: Ecodoo heeft een Ecocert keurmerk en wordt geproduceerd in Frankrijk. Ecodoo is een duurzaam en tevens betaalbaar alternatief voor reguliere schoonmaakmiddelen. Omdat Ecodoo gebruik maakt van natuurlijke bronnen zonder deze overmatig te belasten draag jij door het gebruik van deze schoonmaakartikelen direct bij aan een kleinere ecologische voetafdruk. Bovendien maken de producten van Ecodoo uitstekend schoon. Zoals deze duurzame anti-kalk reiniger: een effectieve reiniger tegen kalk, watersporen en zeepresten.Ecodoo azijnreiniger gebruik jij in de keuken en in de badkamer - Dit schoonmaakproduct is NIET geschikt voor zuurgevoelige oppervlakken, zoals marmer en kalksteen. Doseer bewustvolgens de aanwijzgingen op de spuitflacon. Jij ontvangt een handige sprayfles van 500 ml + 1 liter navulling. Verkoop per set.

Voor de reiniging van jouw huishouden heeft Ecodoo altijd een duurzame oplossing. Ook duurzaam: onze NATUURLIJKE toiletborstels.

Ecodoo: het duurzame alternatief:

Vergeet reguliere schoonmaakartikelen: deze zijn vaak gebaseerd op fossiele brandstof en bevatten veel schadelijke ingrediënten, zowel voor het milieu als voor jouw eigen huid en gezondheid. Ecodoo maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten die echt goed en zorgvuldig reinigen. Deze kalkreiniger bevat <5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, anionogene oppervlakteactieve stoffen. De werking is gebaseerd op sterk ontkalkende azijn. Het eucalyptus aroma zorgt voor een prettige, niet overheersende geur. Gebruik deze antikalkreiniger NIET op marmer, kalksteen, niet behandeld email of andere oppervlakken die gevoelig zijn voor zuren. De azijnreiniger van Ecodoo verwijdert watersporen en zeepresten en is een effectieve verwijderaar van kalkaanslag.

Zuinig in het gebruik door handige sprayfles:

Met behulp van de handige sprayfles breng jij de azijnspray rechstreeks aan op het te reinigen oppervlak, zoals kranen, wastafel, gootsteen en ligbad. Laat de spray even inwerken. Daarna wrijven en schoonmaken met water. Kraan nawrijven met een MICROVEZEL doek voor glas en roestvrijstaal. Behalve een sprayfles van 0,5 liter ontvang jij tevens 1 liter navulling.

Specificaties:

Samenstelling: Bevat 30% en meer: azijn 12% zuurgraad, <5%: parfum. Jij ontvangt een sprayfles van 500 ml + navulling 1L. Verkoop per set.

Ecodoo voor een ecologisch schoon huis

Ecodoo heefteen uitgekiend ASSORTIMENT met duurzame schoonmaakmiddelen. Een toilet maak jij ook onder de rand schoon met onze speciale TOILETRANDBORSTEL. Ook onze toiletborstels zijn 100% natuurlijk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam Ontkalken: Azijn met eucalyptus - Sprayfles 0,5L + 1L Navulling

  • Merk: Ecodoo
  • Model:941733-971734
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Zuiveringszout 500gram - ECO Allesreiniger en Witmaker

Zuiveringszout 500gram - ECO Allesreiniger en Witmaker

Milieuvriendelijk schoonmaken – ecologische allesreiniger en witmaker Milieuvriendelijk schoonmaken ..

€7,75

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Milieuvriendelijke WC-ReinigerMilieuvriendelijke WC-Reiniger: Duurzame Reiniger voor het toiletEcolo..

€6,95

Tags: Ecodoo, duurzame antikalk, antikalk reiniger, duurzaam ontkalken, milieuvriendelijk ontkalken, ontkalker, antikalk, antikal, antical, frosch, froggy, duurzaam, zeepsporen verwijderen, waterresten verwijderen, kalkaanslag verwijderen