Duurzaam in de keuken

Duurzaam in de keuken
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Duurzaam: Rietjes set met reinigingsborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Duurzame Rietjes.Duurzame rietjes: inclusief rietjesborstel.Duurzame rietjes: bestaan die ook? In een wereld waarin we plastic steeds meer als probleem herkennen en het gebruik van wegwerpplastic willen terugdringen, vormen plastic rietjes een proble..
- 25% €5,24 €6,99
Duurzaam: Rietjes set met reinigingsborstel LAATSTE SET!
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Duurzame Rietjes.Duurzame rietjes: inclusief rietjesborstel.LET OP: Dit is een OP=OP artikel! Nog slechts 1 set op voorraad!!!Duurzame rietjes: bestaan die ook? In een wereld waarin we plastic steeds meer als probleem herkennen en het gebruik van weg..
- 68% €5,00 €15,60
Pannen Onderzetters Olijfhout
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Olijfhout Pannen Onderzetter.Olijfhout Pannen Onderzetter, variabele grootte.Mooie onderzetter(s) voor pannen, gemaakt van olijfhout. Olijfhout is een duurzame houtsoort die bij correct gebruik zeer lang meegaat. Olijfhout is een langzaam groeiende e..
€22,50
Duurzaam: Aardappelzak
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Aardappel bewaarzak. De zak kan worden gevuld waarna het snoer kan worden samengetrokken. Voor verwijdering is een stevige ritssluiting aan de zijkant bevestigd. Buiten stevige jute, binnenkant nettie katoen. Maat: 30 x 50 cm...
€17,79
Duurzaam: 2 Fruit- en groentezakken
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
2-pack fruit- en groentezakken van 100% organisch katoen, met tara-indicatie in de zak. Vermijd verpakkingsafval door deze 100% biologisch katoenen fruit- en groentezakken te gebruiken de volgende keer dat u fruit en groenten koopt. Ze zijn voorgewas..
€11,50
Duurzaam: Boodschappennet
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Boodschappennet van katoen.Boodschappennet van katoen: hét alternatief voor vervuilende plastic tassen. Dit handige boodschappennetje van katoen neem je gemakkelijk mee als je boodschappen gaat doen. Opgerold neemt het maar weinig plek in en steek je..
€4,25
Duurzaam: Krijtbordjes 4 stuks OP=OP
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Krijtbordjes.Krijtbordjes zijn een klassieke manier om dingen te organiseren. De krijtbordjes van Redecker zijn gemaakt volgens een heel eenvoudig ontwerp, maar daardoor ook multi toepasbaar. De grote knijper klem je eenvoudig vast; vervolgens kun je..
- 64% €5,00 €13,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020