Duurzaam in de keuken

Duurzaam in de keuken
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Duurzaam: Rietjes set met reinigingsborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Duurzame rietjes set. Gebruik geen plastich rietjes meer maar heb altijd je eigen roestvrij stalen rietjes bij de hand in een handig katoenen zakje samen met een geitenharen reinigingsborsteltje. De set bestaat uit een rvs rietje van Ø 8mm x 21,5cm, ..
€15,60
Duurzaam: Trivet
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Pak van 4 trapeziumvormige olijfhouten snijplanken. Eenvoudig aan te passen aan de vorm die je op dat moment nodig hebt. Geolied olijfhout, maat 13 x 12,5cm...
€23,99
Duurzaam: Aardappelzak
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Aardappel bewaarzak. De zak kan worden gevuld waarna het snoer kan worden samengetrokken. Voor verwijdering is een stevige ritssluiting aan de zijkant bevestigd. Buiten stevige jute, binnenkant nettie katoen. Maat: 30 x 50 cm...
€17,79
Duurzaam: 2 Fruit- en groentezakken
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
2-pack fruit- en groentezakken van 100% organisch katoen, met tara-indicatie in de zak. Vermijd verpakkingsafval door deze 100% biologisch katoenen fruit- en groentezakken te gebruiken de volgende keer dat u fruit en groenten koopt. Ze zijn voorgewas..
€11,50
Duurzaam: Boodschappennet
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Boodschappennet van katoen.Boodschappennet van katoen: hét alternatief voor vervuilende plastic tassen. Dit handige boodschappennetje van katoen neem je gemakkelijk mee als je boodschappen gaat doen. Opgerold neemt het maar weinig plek in en steek je..
€4,25
Duurzaam: Krijtbordjes 4 stuks
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Krijtbordjes.Krijtbordjes zijn een klassieke manier om dingen te organiseren. De krijtbordjes van Redecker zijn gemaakt volgens een heel eenvoudig ontwerp, maar daardoor ook multi toepasbaar. De grote knijper klem je eenvoudig vast; vervolgens kun je..
€13,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020