Ecologisch

Ecologisch

Bink biedt een compleet assortiment huishoudelijke schoonmaakmiddelen die niet belastend zijn voor het milieu, dus duurzaam zijn. De producten zijn gemaakt van biologisch afbreekbare grondstoffen en de verpakkingen zijn recyclebaar.

Belangrijk daarbij is dat de producten ook echt effectief zijn. Wij hebben twee merken gevonden die daar aan voldoen: Ecodoo en Frosch.

Beiden bieden een complete range aan produkten aan die niet alleen milieuvriendelijk zijn in het gebruik maar ook op de meest milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Zo heeft Frosch een eigen waterzuivering en worden sommige producten zelfs co2 neutraal geproduceerd.

Probeer ze en je zult zien dat ze niet onder doen voor de reguliere milieuvervuilende producten.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Jouw Ecologische Maandvoorraad
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Maandvoorraad Ecologisch Schoonmaken.Maandvoorraad Ecologisch schoonmaken: met deze doos met de meest gebruikte schoonmaakmiddelen kom je de maand prima door. De producten van Frosch belasten het milieu minimaal en zijn daarnaast nog interessant voor..
€32,50
Frosch duurzaam afwasmiddel vitamin sensitive 2 flessen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Frosch afwasmiddel vitamine sensitive. Samenstelling 5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5% amfotere oppervlakteactie stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, conserveringsmiddel (lactic acid) bevat ook: Pathenol (B5-Provitamine..
€8,69
Frosch duurzame vaatwastabletten 2 dozen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Frosch vaatwastabletten 2 x 30 tabletten. Frosch Vaatwastablett All-in-one zorgt voor een schone en schitterende vaat. De formule op basis van bicarbonaat vewijdert effectief alle vetten en zelfs de meest hardnekkige vlekken. Ingredienten 15-30% zuur..
€17,85
Ecologisch schuurcreme
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ecologische schuurcrème. Ingredienten: > 30% water, kalksteen, < 5% anionogene, anionogene oppervlakte-actieve stof, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, plantaardige glycerine, natriummetasilicaat, xanthaangom, natrium hydroxymethyl glycinaat,..
€6,90
Frosch duurzame toiletreiniger lemon 2 flessen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Twee flessen Frosch toiletreiniger lemon. Frosch WC-Reiniger Lemon verwijdert kalk en reinigt de WC grondig. De formule met een krachtige kalk oplosser op citroenbasis werkt als een grondige reiniger. - Bestrijdt onaangename geuren en laat een aange..
€9,99
Frosch duurzame anti-kalk reiniger 2 flessen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Duurzame antikalk reiniger. Reinigt, ontkalkt en laat keuken en sanitair langdurig schitteren. Formule op basis van azijn, verwijdert op natuurlijke wijze kalkaanslag, watersporen en zeepresten. Anti-Kalk – Ontkalkend – Natuurlijke Kracht Formule met..
€9,99
Frosch duurzame allesreiniger green lemon 2 flessen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Frosch duurzame allesreiniger green lemon. Eigenschappen: Intensieve reiniging van alle soorten vloeren en wasbare oppervlakken. Formule met actieve extracten van limoen, verwijdert op krachtige wijze vuil en vet. Betrouwbare reiniging zonder achterl..
€10,69
Frosch duurzame ruitenreiniger 2 flessen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Frosch duurzame ruitenreiniger. Eigenschappen: Intensieve reiniging van glas, spiegels en alle harde, gladde oppervlakken. Geeft glans en netheid, maakt streeploos schoon. Natuurlijke formule op basis van alcohol, ontvet grondig zonder strepen en zon..
€10,95
Frosch duurzaam wasmiddel met Aloë Vera
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Frosch wasmiddel met Aloë Vera. - Stralend schone was voor alle gekleurde textiel op alle temperaturen van 20 - 95°C. - Met natuurlijke extracten van Aloe vera, gekend voor hun huidbeschermende werking. - Hypoallergeen en dermatologisch getest. - Zon..
€11,50
Zeepnoten
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zeepnoten voor ons en onze omgeving. Indiase zeepnoten zijn een milieuvriendelijk, hernieuwbaar, natuurlijk product. De Aziatische zeepnootboom geeft na ongeveer tien jaar zijn eerste vruchten. Deze kunnen ongeveer 90 jaar lang eenmaal per jaar worde..
€9,55
Vlekkenzout
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Vlekkenzout. Natriumpercarbonaat breekt af tijdens het wassen tot soda, water en actieve zuurstof. Het wasproces bevordert dus gelijktijdige ontleding van het middel. - Voor witte en kleurvaste was - Voorkomt vergrouwing van witte was - Weekt voorzic..
€6,65
Ecologische WC reinigings gel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ingredienten: >30% water, ..
€6,25
Ecologische Afwasmiddel ontvettend
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ecologisch ultra-ontvettend vloeibaar afwasmiddel - geconcentreerde formule. Ingredienten: >30% water, 5-15% natriumcarbonaat, ..
€6,25
Zuiveringszout (bakingsoda)
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zuiveringszout. Zuiveringszout staat ook bekend als bakingsoda of natriumbicarbonaat en is geschikt voor allerhande lastige (schoonmaak)klusjes. Zuiveringszout is een 100% natuurlijk product: het wordt gewonnen uit gesteente en zal bij gebruik het ..
€7,49
Ecologische BBQ- en Oven Reiniger
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ecologische BBQ- en Oven Reiniger.Ecologische BBQ- en Ovenreiniger om op een duurzame manier je grill en bakplaten schoon te houden.Veel mensen zien er tegenop: het schoonmaken van je BBQ of de oven. Het is meestal niet het gemakkelijkste schoonmaakw..
€11,75
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019