• Shampoo bar Shampoo & Conditioner

Shampoo bar en conditioner

Shampoo bar en conditioner om je haar te wassen en te verzorgen.

Een shampoo bar is een milieuvriendelijk alternatief om jouw haar mee te wassen. Geen plastic fles, maar gewoon een handzaam stukje zeep waar je je haar prima mee kan wassen. Goed voor het milieu, handzaam in het gebruik en gemakkelijk mee te nemen. Deze shampoo bar maakt niet alleen jouw haar schoon maar zorgt er, dankzij de conditioner, ook voor dat jouw haar wordt verzorgd en makkelijker kambaar is en beter valt. Natuurlijke cosmetica.

Behalve deze versie die geschikt is voor droog haar, zijn er nog meer versies van de shampoo bar. Leg jouw shampoo bar na gebruik te drogen op een houten zeepschaaltje of bewaar deze in het afsluitbare houten zeepdoosje voor shampoo bar: beide modellen geven ruimte aan de zeep om te drogen.

Een beter milieu - Kleine stapjes helpen ook

Als je het de meeste mensen vraagt, willen ze allemaal wel iets doen voor het milieu. We zijn ons steeds meer en beter bewust van de impact die onze acties hebben op onze leefomgeving en op wereldwijde vervuiling. Maar hoe kun je zelf je steentje bijdragen zonder allerlei ingewikkelde acties? Deze shampoo bar is een goed voorbeeld van hoe je met kleine stapjes toch impact kunt maken op een beter milieu.

Een shampoo bar - wat is dat eigenlijk?

Een shampoo bar ziet er uit als een stuk zeep en het werkt ook hetzelfde. Je maakt de shampoo bar nat in je handen en schuimt de shampoo op, zodat je er vervolgens je haar mee kunt wassen. Gemakkelijk in het gebruik, heel gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk op te bergen.

Wat zijn de voordelen van een shampoo barvoor het milieu?

  • 1. Geen plastic fles meer nodig, dus je draagt direct bij aan het terugbrengen van de plastic soep.
  • 2. Je doet met een shampoo bar maar liefst 3 keer langer dan met een plastic shampoo fles. Goed voor het milieu én voor je portemonnee!
  • 3,Vrij van parabenen, conserveringsmiddelen en sls (sodium lauryl sulphate). Bovendien zijn de shampoo bars vegan, dierproefvrij en handgemaakt.

Specificaties:

Shampoo bar en conditioner ineen. De verzorgingsproducten van Tinktura zijn 100% natuurlijk. Voor de samenstelling van deze natuurlijke cosmetica maakt deze fabrikant gebruik van tincturen (alcoholoplossingen van kruiden), balsems van kruiden, zeep en koud geperste oliën, zonder kunstmatige toevoegingen, verf of kleurstoffen. Deze shampoo bar is naast een shampoo tevens een conditioner, en is geschikt voor alle haartypen. De shampoo bar bevat onder andere cacao en citrus. Gewicht: 60gram.

Gebruiksaanwijzing:

Maak de shampoo bar nat en schuim deze op in je handen. Vervolgens kun je het schuim met je handen opbrengen op je natte haar. Als je dit wilt kun je de shampoo bar ook rechtstreeks op je natte haren inmasseren.

TIPS:

Bestel een handig zeepschaaltje of doosje mee om je zeep op of in te bewaren. Op het houten schaaltje is ruimte voor de zeep om te drogen en ook het opbergdoosje heeft een speciale opening hiervoor. Zo gaat jouw shampoobar nog langer mee. Liever een andere versie? Er zijn meerdere uitvoeringen beschikbaar.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Shampoo bar Shampoo & Conditioner

  • Merk: Tinktura
  • Model: 932455
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Shampoo bar voor Mannen OP=OP

Shampoo bar voor Mannen OP=OP

Shampoo bar.Shampoo bar voor heren.Duurzame shampoo kopen? Deze shampoo bar is een speciaal stukje z..

€5,00 €8,95

Tags: Tinktura, organic, biologisch, ecologisch, natuurlijke verzorging, biologische verzorging, vegan, vegan verzorging, vegan zeep, vegan shampoo, vegan shampoo bar, shampoo bar, biologische shampoo, vegan shampoo, biologische shampoo bar, ecologische shampoo bar, geen parabenen, vrij van parabenen, afbreekbaar, volledig afbreekbaar, natuurlijke cosmetica, vegan cosmetica