• Shampoo bar voor Mannen

Shampoo bar.

Shampoo bar voor heren.

Duurzame shampoo kopen? Deze shampoo bar is een speciaal stukje zeep voor mannen om je haar mee te wassen. Geen plastic fles meer, maar gewoon een handzaam stuk zeep waar je als man je haar prima mee kan wassen. De speciale zeep bestaat voor een groot gedeelte uit kokos-sulfaat: een milde, oppervlaktereiniger. Daarnaast zijn speciale ingrediënten toegevoegd, zoals in dit geval palmpitolie, citroenzuur en carrageen. Deze shampoobar is speciaal ontwikkeld voor het haar en de hoofdhuid van de man. De voordelen van een shampoo bar op een rij: goed voor het milieu, handzaam in het gebruik en gemakkelijk mee te nemen. Natuurlijke cosmetica, en je draagt bij aan minder plastic in de wereld. De shampoo zit verpakt in karton en de zeep gaat helemaal op: geen verspilling dus! Verkoop per stuk. Gewicht: 50 gram.

Handig om direct mee te bestellen: een duurzame zakkam, gemaakt van vloeibaar hout. Vloeibaar hout is een restproduct bij de productie van papier. Omdat je het in iedere willekeurige mal kunt gieten, is het het perfecte alternatief voor plastic. Vloeibaar hout is licht van gewicht, duurzaam en afbreekbaar.

Een beter milieu begint… met een shampoo bar?

Als je het de meeste mannen vraagt, willen ze allemaal wel iets doen voor het milieu. We zijn ons steeds meer en beter bewust van de impact die onze acties hebben op onze leefomgeving en op wereldwijde vervuiling. Maar hoe kun je zelf je steentje bijdragen zonder allerlei ingewikkelde acties? Deze shampoo bar voor mannen is een goed voorbeeld van hoe je met kleine stapjes toch impact kunt maken op een beter milieu.

Wat is een shampoo bar eigenlijk?

Een shampoo bar ziet er uit als een stuk zeep en het werkt ook hetzelfde. Je maakt de shampoo bar nat in je handen en schuimt de shampoo op, zodat je er vervolgens je haar mee kunt wassen. Gemakkelijk in het gebruik, heel gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk op te bergen.

Wat zijn de voordelen voor het milieu?

1. Geen plastic fles meer nodig, dus je draagt direct bij aan het terugbrengen van de plastic soep.

2. Je doet met een shampoo bar maar liefst 3 keer langer dan met een plastic shampoo fles. Goed voor het milieu én voor je portemonnee! Met 1 shampoo bar kun je maar liefst 40 keer je haar wassen.

3.Vrij van parabenen en conserveringsmiddelen. Bovendien zijn de shampoo bars haar- en huidvriendelijk, speciaal geschikt voor de mannenhuid en wordt de werking van de shampoo zeep niet negatief beïnvloed door de hardheid van het water.

De verzorgingsproducten van Ovis zijn 100% natuurlijk. Voor de samenstelling van deze natuurlijke cosmetica maakt deze fabrikant gebruik van schapenmelk, palmpitolie, citroenzuur en carrageen, op basis van kokosnoot sulfaat: een milde, oppervlakte reinigende zeep die oorspronkelijk werd ontwikkeld als verzorging voor de gevoelige huid van een baby.

Gebruiksaanwijzing:

Maak de shampoo bar nat en schuim deze op in je handen. Vervolgens kun je het schuim met je handen opbrengen op je natte haar. Als je dit wilt kun je de shampoo bar ook rechtstreeks op je natte haren inmasseren.

Specificaties:

Samenstelling: Sodium Coco Sulfaat, Water, Citroenzuur, Carrageen, Schapenmelk, Palmpitolie, glycerine. Deze shampoo bar is geschikt voor licht vet haar.Gewicht: 50gram.

TIP:

Bestel een handig zeepdoosje mee om je zeep op of in te bewaren. Je kunt de shampoo bar ook gemakkelijk meenemen naar de sportschool in een afsluitbare zeepdoos: dat neemt ook nog eens minder plek in in je sporttas! En wat dacht je van een handige zakkam, gemaakt van vloeibaar hout? Vloeibaar hout is het duurzame alternatief voor plastic: met dezelfde voordelen als een plastic product, maar tegelijkertijd volledig biologisch afbreekbaar!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Shampoo bar voor Mannen

  • Merk: Ovis
  • Model: 120222
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Zeepschaal voor shampoo bar

Zeepschaal voor shampoo bar

Zeepschaaltje voor Shampoo bar.Zeepschaaltje voor Shampoo bar om de zeep op te leggen na gebruik. He..

€8,99

Duurzaam: Zakkam Vloeibaar Hout

Duurzaam: Zakkam Vloeibaar Hout

Duurzame Kam.Duurzame Zakkam van Vloeibaar Hout.Een duurzame zakkam, bestaat dat? Jahoor! Heb je wel..

€1,75 €2,50

Shampoo bar Licht Vet Haar

Shampoo bar Licht Vet Haar

Shampoo bar.Shampoo bar voor licht vet haar.Biologische shampoo kopen? Deze shampoo is een speciaal ..

€8,95

Tags: Tinktura, organic, biologisch, ecologisch, natuurlijke verzorging, biologische verzorging, vegan, vegan verzorging, vegan zeep, vegan shampoo, vegan shampoo bar, shampoo bar, biologische shampoo, vegan shampoo, biologische shampoo bar, ecologische shampoo bar, geen parabenen, vrij van parabenen, afbreekbaar, volledig afbreekbaar, natuurlijke cosmetica, vegan cosmetica