Zeepschaal Hout met Staal

Zeepschaal Hout met Staal
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=74
Levertijd: Op Voorraad
€14,95
Aantal:

Zeepschaal Hout met Staal.

Zeepschaal Hout met Staal om een stuk zeep te bewaren op je wastafel, de rand van het bad of op het aanrecht in de keuken.

Deze Zeepschaal van Hout en Staal is prima geschikt om een stuk van onze Schapenmelkzeep op te leggen, maar de zeeponderlegger is natuurlijk ook geschikt voor andere zepen. Op dit model zeepschaal kun je zowel een ovaal stuk zeep als een rechthoekig stuk zeep neerleggen. Zoals bijvoorbeeld de heerlijk geurende biologische Schapenmelk Zeep van Ovis: leverbaar in maar liefst 13 heerlijke natuurlijke geuren.

Materiaal: Gebakken Thermohout met Roestvrij Staal. Afmeting: 12 x 9,5cm.

Thermohout is hout dat op zeer hoge temperatuur in een oven verhit wordt; daarom noemen we het ook wel gebakken hout. Door dit proces worden de poriën van het hout gesloten en neemt het hout nauwelijks meer vocht op. Hierdoor is thermohout zeer geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes, zoals de bakamer, de keuken en zelfs voor gebruik in je thuissauna! Bovendien krijgt het hout van het bakproces een prachtige, donkere kleur! Om het hout extra te beschermen tegen vocht en vlekken is het bovendien geolied. De spijltjes van het zeepbakje zijn van roestvrij staal en op regelmatige afstand van elkaar geplaatst. Hierdoor kan de zeep goed drogen na gebruik. Zo voorkom je dat je een kleverig stuk zeep op het schaaltje hebt liggen.

TIP: Wrijf het hout regelmatig in met een klein beetje olijfolie op een stukje keukenpapier: Zo onderhoud je het hout en voorkom je lelijke vochtvlekken. Met een heel klein beetje onderhoud heb je op die manier jarenlang plezier van dit mooie, duurzame houten zeepschaaltje.

©Bink Fournituren 2012-2020