Barbecue rooster borstel

Barbecue rooster borstel
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=74
Levertijd: Op Voorraad
€23,50
Aantal:

Barbecuerooster Schoonmaken.

Barbecuerooster Schoonmaken met speciale BBQ-borstel.

Met deze BBQ-borstel krijg je het rooster van jouw barbecue altijd weer snel en grondig schoon. De roosterborstel om het rooster van jouw barbecue mee schoon te maken heeft messing draden, waar je het rooster goed mee schoon kunt maken zonder bang te hoeven zijn voor lelijke krassen. Om jezelf veel tijd en moeite te besparen, schraap je eerst het ergste vuil van het rooster los met behulp van het roestvrijstalen kruis op de borstel. De barbecueborstel is 28 cm lang. Verkoop per stuk.

Het rooster van een barbecue en van je oven krijg je extra goed schoon met de Barbecue/Oven Reiniger van Ecodoo. Deze ecologische reinigingsspray maakt prima schoon zonder het milieu te belasten!

Lekker barbecueën.

Wat is er gezelliger dan lekkere lange zomeravonden met een heerlijke BBQ, bijkletsen met vrienden, lekker eten en een glas koude wijn? De tijd dat een BBQ voornamelijk bestond uit vlees ligt achter ons: je kunt echt van alles en nog wat op de grill leggen, toch? Behalve een lekkere steak of braadworst grill je net zo gemakkelijk en lekker een visje, een groentespies of een veganistische variant op je barbecue!

Hoe reinig je een BBQ-rooster?

Het enige nadeel van barbecue-en is het schoonmaken achteraf! Zeker als je dit uitstelt tot de volgende ochtend... Geen nood: met behulp van deze barbecue roosterborstel krijg je het rooster van je BBQ weer lekker schoon. De borstel is voorzien van een handig roestvrijstalen kruis om aangekoekt vet en korsten van het rooster te schrapen. Het roestvrijstalen kruis is voorzien van verschillende openingen en daarmee geschikt voor verschillende type roosters. Met behulp van de vleugelmoer draai je het kruis in de juiste stand voor jouw barbecue-rooster. Nadat je het ergste vuil hebt verwijderd, kun je met de messing draden van de borstel het rooster lekker goed boenen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor krassen en beschadigingen. Messing is, zeker wanneer je het nat gebruikt, een vrij zacht metaal dat tegelijkertijd heel goed reinigt. De greep van de borstel is van beukenhout en de barbecue borstel is 28 cm lang.

Specificaties:

Materiaal: messing borstel met roestvrijstalen kruis. Greep van onbehandeld beukenhout. Afmeting: 28cm. Verkoop per stuk.

Ook handig:

Ecodoo heeft een ecologische reinigingsspray ontwikkeld voor het reinigen van barbecues. Zonder het milieu te belasten, krijg je zowel het rooster van je barbecue als je vieze oven weer smetteloos schoon! De 100% natuurlijke citroenolie in de spray ontvet het grillrooster, waardoor je, na enkele minuten intrekken, dit gemakkelijk en grondig kunt reinigen.

©Bink Fournituren 2012-2020