• Duurzaam: Houten Messen 20st OP=OP

Wegwerp Bestek.

Wegwerpbestek: messen van hout.

Houten messen kopen voor jouw duurzame barbecue? Plastic wegwerpbestek zorgt voor veel vervuiling. Deze houten messen zijn 100% afbreekbaar en dus een duurzaam alternatief. Na gebruik kun je ze gewoon bij het GFT afval deponeren. Zo draag je direct bij aan een schonere wereld en voorkom je de productie van milieubelastende wegwerpartikelen. Je ontvangt 20 messen van onbehandeld hout.

Of je het duurzame wegwerpbestek nu gebruikt voor een barbecue, een picknick of een ander feestje, met alleen messen kom je niet ver. Natuurlijk hebben we ook de bijbehorende houten vorken en lepels voor je. Bestel ook direct onze papieren rietjes mee. Wil je het houten bestek toch een tweede keer gebruiken? Was het dan af met ons ecologische afwasmiddel!

Alternatief voor schadelijk plastic.

Steeds meer worden we ons bewust van onze schadelijke invloed op onze planeet. Een gemakkelijke manier om jouw steentje bij te dragen, is om niet langer gebruik te maken van plastic wegwerpartikelen. Er bestaan steeds meer betaalbare en goed bruikbare alternatieven. In plaats van plastic wegwerpbestek bijvoorbeeld, kun je evengoed houten wegwerpbestek gebruiken. Dit bestek is in principe bedoeld voor eenmalig gebruik, maar is wel afwasbaar. Je kunt het dus ook gewoon nog een tweede keer gebruiken.

Biologisch afbreekbaar bestek.

Het houten wegwerpbestek is gemaakt van onbehandeld hout. Je kunt het na gebruik samen met overgebleven eten weggooien in een GFT-bak. En zelfs als het per ongeluk toch in de natuur beland, zal het gewoon vergaan. Het houten wegwerpbestek is 100% biologisch afbreekbaar! Ga je het bestek afwassen? Laat het dan niet weken in water, maar was het bestek af en droog het stuk voor stuk.

Specificaties:

Samenstelling: Hout, 100% biologisch afbreekbaar. Verkoop per 20 stuks. Afmeting: 16,5cm.

Alles voor een duurzaam feestje:

Behalve de houten messen kun je bij ons natuurlijk ook de lepels en vorken aanschaffen van hetzelfde materiaal. Ook papieren rietjes zijn bij Bink Fournituren bestelbaar. Was na afloop datgene wat je niet weggooit, verantwoord af met het ecologische afwasmiddel van Frosch! Dat wordt een lekker duurzaam feestje!

LET OP: dit is een OP=OP Opruimingsartikel; levering zolang de voorraad strekt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam: Houten Messen 20st OP=OP

  • Merk: Alpina
  • Model:108311
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,60
  • €1,00


Gerelateerde producten

Duurzaam Afwasmiddel met Verbena 500ml - 100% afbreekbaar

Duurzaam Afwasmiddel met Verbena 500ml - 100% afbreekbaar

Milieuvriendelijk afwasmiddelMilieuvriendelijk afwasmiddel: Duurzaam afwassenEcologische schoonmaakm..

€5,95

Oven en BBQ Reiniger - Reukloze gel

Oven en BBQ Reiniger - Reukloze gel

Reukloze BBQ- en Oven Reiniger.Reukloze Ecologische BBQ- en Ovenreiniger - actieve reinigingsgel voo..

€7,95

Tags: Wegwerpbestek, geen plastic bestek, bestek hout, houten bestek, houten lepel, houten mes, houten vork, lepel van hout, vork van hout, mes van hout, bestek afbreekbaar, 100% biologisch afbreekbaar