Duurzame BBQ

Duurzame BBQ
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Vleesvork olijfhout LAATSTE EXEMPLAAR!
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Duurzame olijfhouten vleesvork. Olijfhout is een mooi natuurprodukt dat erg geschikt is om in de keuken of bij de BBQ te gebruiken. Doordat olijfbomen langzaam groeien is de structuur dicht en mede door de olie is het hout erg waterbestendig. Afmetin..
- 25% €7,46 €9,95
Barbecue Kwast OP=OP
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Bakkwast voor de barbecue. Het extra lange handvat van deze BBQ bakkwast maakt het erg gemakkelijk om marinades over het vlees te smeren zonder je handen te verbranden. Gemaakt van geolied beukenhout (waterbestendig), RVS manchet, en zacht varkenshaa..
- 25% €8,96 €11,95
Barbecue tang OP=OP
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Duurzame Grilltang voor de barbecue. Deze barbecuetang is 100% handgemaakt. De uiteinden en zijkanten van elke tang zijn precies op elkaar geslepen. De uiteinden zijn gelijmd en bovendien verbonden met roestvrijstalen schroeven. Duimsteun en vingersc..
- 25% €18,71 €24,95
Barbecue rooster borstel OP=OP
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Barbecuerooster Schoonmaken.Barbecuerooster Schoonmaken met speciale BBQ-borstel.Met deze BBQ-borstel krijg je het rooster van jouw barbecue altijd weer snel en grondig schoon. De roosterborstel om het rooster van jouw barbecue mee schoon te maken he..
- 25% €18,71 €24,95
Duurzaam: Houten Messen 20st
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Wegwerp Bestek.Wegwerpbestek: messen van hout.Houten messen kopen voor jouw duurzame barbecue? Plastic wegwerpbestek zorgt voor veel vervuiling. Deze houten messen zijn 100% afbreekbaar en dus een duurzaam alternatief. Na gebruik kun je ze gewoon bij..
- 25% €1,95 €2,60
Duurzaam: Houten Lepels 20st
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Wegwerp Bestek.Wegwerpbestek: lepels van hout.Houten lepels kopen voor jouw duurzame barbecue? Plastic wegwerpbestek zorgt voor veel vervuiling. Deze houten lepels zijn 100% afbreekbaar en dus een duurzaam alternatief. Na gebruik kun je ze gewoon bij..
- 25% €1,95 €2,60
Duurzaam: Papieren Rietjes 20st
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Papieren Rietjes.Papieren Rietjes: duurzame rietjes 100% afbreekbaar.Rietjes van papier kopen voor jouw duurzame feestje? Plastic wegwerpbestek zorgt voor veel vervuiling. Deze papieren drinkrietjes zijn 100% afbreekbaar en dus een duurzaam alternati..
- 25% €1,05 €1,40
Ecologische BBQ- en Oven Reiniger
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ecologische BBQ- en Oven Reiniger.Ecologische BBQ- en Ovenreiniger om op een duurzame manier je grill en bakplaten schoon te houden.Veel mensen zien er tegenop: het schoonmaken van je BBQ of de oven. Het is meestal niet het gemakkelijkste schoonmaakw..
€11,75
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020