Biologisch

Biologisch

Vaak brak ik het hoofd over hoe ik nou kan meewerken aan een beter klimaat. En eigenlijk blijkt dat heel eenvoudig te zijn. Juist de produkten die ik elke dag gebruik blijken eenvoudig aan te passen in biologische produkten. Bovendien scheelt het enorm veel geld. Biologisch is veel voordeliger dan ik dacht.

Biologisch wassen en schoonmaken en voor de persoonlijke verzorging. Marius Fabre en de Aleppo Soap Company maken de beste biologische produkten zonder de omstreden palmolie maar wel op basis van olijfolie en laurierolie.

Ik ben nu helemaal om en help elke dag mee het klimaat te verbeteren

Ook vind je hier producten die gerelateerd zijn aan zeep. zowel voor persoonlijk als voor huishoudelijk gebruik.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Shampoo en showergel biologisch OP=OP
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze extra milde biologische gel van Olivia bevat geen sulfaat en kan zowel als shampoo als douchegel gebruikt worden. De gel is geschikt voor de meest gevoelige huid en beschermt de huid optimaal.LET OP: dit is een OP=OP artikel. Nog 1 fles voorrad..
- 44% €10,00 €17,95
Sunlight zeep 2 x 2 stukken
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Sunlight zeep 2 x 2 stukken Vroeger werd alles in huis schoongemaakt met deze huishoudzeepTegenwoordig wordt sunlight zeep veel gebruikt tegen nachtkramp. Leg een stuk onder het laken bij het been en de nachtkramp verdwijnt ..
€7,95
Biologische handzeep navulling
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Biologsische handzeep van Marius Fabre voor handen gezicht en lichaam 100% plantaardig, zonder kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen en niet getest op dieren. Op basis van olijfolie. Gegarandeerd zonder palmolie. Inhoud 1 liter..
€19,95
Aluin Deodorant Spray
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Natuurlijke Deodorant Spray.Natuurlijke Deodorant Spray op basis van aluin. Effectief tegen geurtjes en zeer mild voor de huid.Aluinsteen is een natuurlijk materiaal, dat rechtstreeks uit de natuur gewonnen wordt. Aluin staat vooral bekend om de bloe..
€10,95
Duurzaam: Natuurlijke Deodorant Stick
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Natuurlijke Deodorant Stick.Natuurlijke Deodorant Stick op basis van aluin. Effectief tegen geurtjes en zeer mild voor de huid.Aluinsteen is een natuurlijk materiaal, dat rechtstreeks uit de natuur gewonnen wordt. Aluin staat vooral bekend om de bloe..
€13,95
Duurzaam: Biologische Gezichtscreme
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Biologische Gezichtscreme.Biologische gezichtscreme van Marius Fabre uit hun Olivia-serie. De creme is zowel voor gezicht als lichaam geschikt en bevat louter natuurlijke ingrediënten. Ook geschikt voor de zeer droge huid.Marius Fabre maakt al meer d..
€24,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020