Duurzame Anti mot producten

Duurzame Anti mot producten

Heeft u nog geen motten en wilt u ze ook buiten de deur houden om uw wollen kleding te beschermen? Gebruik dan Cedarhout. Motten hebben een hekel aan de geur van Cedarhout en blijven uit de buurt van de kast.

Vroeger lieten mensen die het konden betalen kledingkasten maken van cedarhout om motten te weren. Het cedarhout wordt in verschillende vormen aangeboden voor verschillende kledingstukken.

Als u op een bepaald moment de cedargeur niet meer ruikt, ruikt de mot het ook niet meer. U kunt het dan licht opschuren waardoor de geur opnieuw vrijkomt. Als de geur helemaal niet meer vrijkomt kunt u het hout besprenkelen met cederolie om zo het cedarhout te kunnen blijven gebruiken.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Cedarhout ballen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Natuurlijke mottenbescherming zonder chemicaliën! Het hout van de Amerikaanse red cedar, dat voor mensen heel prettig ruikt, is ondraaglijk voor motten. Met cederhout artikelen, kunt u uw garderobe motvrij houden. Hang 2-5 ceder stukken per kast vrij..
€4,35
Cedarhout blok
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Cederhout blok. Met deze cederhouten blokjes die je makkelijk tussen je wollen kleding in lades kunt leggen, houd je motten op een afstand. Aantal: 5 blokjes van 7 x 5x 2 cm. Schuur de blokjes regelmatig op om de geur opnieuw vrij te laten. Ruik je d..
€8,50
Cedarhout hangers
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Cederhout hangers. Met deze cederhouten ringen die je makkelijk in de kast tussen je kleding kunt hangen, houd je motten op een afstand. Aantal: 2 hangers van 19 x 5 x 1,7. Schuur de blokjes regelmatig op om de geur opnieuw vrij te laten. Ruik je de ..
€9,90
Cedarhout ringen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Cederhout ringen. Met deze cederhouten ringen die je makkelijk over de haak van een kledinghanger kunt hangen, houd je motten op een afstand. Aantal: 10 ringen met een doorsnede van 4,5cm. Schuur de blokjes regelmatig op om de geur opnieuw vrij te la..
€9,15
Cedarolie
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ceder olie Ceder olie verspreidt een sterke, voor ons aangename, geur waar motten een hekel aan hebben. Je kunt het in de kledingkast in een hoekje sprenekelen vooral als het onbehandeld hout is of op een onbehandeld stukje cederhout om de geur te ve..
€9,90
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020