• OPRUIMING: DMC Wikkelkaartjes voor borduurgaren - 56 st OP=OP

DMC Borduurgaren bewaren.

DMC Borduurgaren bewaren: DMC Wikkelkaartjes.

Fournituren – DMC Handwerkaccessoires: wikkelkaartjes voor sorteren en bewaren van jouw DMC borduurgaren. Houd jij van borduren? Dan zal je door de jaren heen best wat restjes DMC borduurgaren verzameld hebben. Het sorteren van jouw DMC borduurgaren gaat jou helpen om bijpassende kleuren uit te zoeken en om jouw restantjes DMC borduurgaren opnieuw te gebruiken. Dit geeft jou overzicht, bespaart jou moeite én geld: DMC borduurgaren is tenslotte niet goedkoop. Afmeting: 4x3cm. Jij ontvangt 56 wikkelkaartjes van stevig karton.

LET OP: deze versie gaat uit de collectie. Levering zolang de voorraad strekt. Veel nodig? Misschien kan jij dan voor DEZE versie kiezen.

Jouw DMC borduurgaren kun je op verschillende manieren bewaren en sorteren. Gebruik wikkelkaartjes van plastic of karton, in combinatie met de handige opwinder voor borduurgarens van DMC, zodat jij jouw DMC borduurgaren overzichtelijk kunt bewaren. Met handige etiket stickertjes kun jij het nummer van het DMC borduurgaren op jouw wikkelkaartjes vermelden. Ook handig: een opbergbak met vakjes waar al jouw wikkelkaartjes inpassen en die tegelijk ruimte biedt voor jouw schaartje en borduurnaalden.

Borduurgaren over?

Borduurgaren bestaat in heel veel kleuren en voor een gemiddeld borduurwerk heb jij al gauw 25 of meer kleuren nodig. Als jij vaker borduurt, zal jij inmiddels best wat kleurtjes in voorraad hebben. Maar hoe houd jij overzicht van wat jij wel en niet in huis hebt?

Wikkelkaartjes met sticker.

Een handig hulpmiddel voor het bewaren van borduurgarens zijn wikkelkaartjes, waar jij het borduurgaren opwikkelt. Jij kunt dit handmatig doen of, voor een mooier resultaat, met de speciale borduurgaren-opwinder van DMC. Noteer direct het nummer van de wikkel op het kaartje, dan weet jij precies welke kleuren jij wel of niet in huis hebt. Handig, wanneer jij en kleurtje nodig hebt of wanneer jij wilt putten uit jouw voorraad voor een enigszins vergelijkbare kleur. De kleurenkaart van DMC geeft jou een mooi inzicht in welke beschikbare alternatieven er zijn. Gebruik voor een mooie registratie op het wikkelkaartje de speciale stickertjes: dan is alles mooi geordend en opgeruimd.

Specificaties:

Samenstelling: Karton. Kleur: Wit. Afmeting: 4 x3cm. Jij ontvangt 56 wikkelkaartjes. Naast het bewaren van borduurgaren, kan jij deze wikkelkaarten natuurlijk ook gebruiken voor andere handwerkgarens, wol of touw. En ook andere borduurgarens dan DMC kun jij gewoon op deze wikkelkaartjes bewaren – eventueel voorzien van het eigenlijke nummer en het bijpassende DMC nummer van het garen.

Borduurgaren Opgeruimd staat netjes:

Voor het bewaren van (restjes) borduurgaren vind jij hieronder diverse mogelijkheden om jouw wikkelkaartjes direct in gebruik te nemen. Gebruik wikkelkaartjes van karton of plastic, sticker de kaartjes met het kleurnummer en bewaar het borduurgaren in een transparante opbergbox voor optimaal overzicht. Met de DMC opwinder voor borduurgaren draai jij het garen snel en strak op de wikkelkaart.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: DMC Wikkelkaartjes voor borduurgaren - 56 st OP=OP

  • Merk: DMC
  • Model:6101
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,50
  • €2,50


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€8,96

OPRUIMING: DMC Wikkelkaartjes voor borduurgaren - 56 st OP=OP

OPRUIMING: DMC Wikkelkaartjes voor borduurgaren - 56 st OP=OP

DMC Borduurgaren bewaren.DMC Borduurgaren bewaren: DMC Wikkelkaartjes.Fournituren – DMC Handwerkacce..

€2,50 €3,50

AANBIEDING: Borduurgaren bewaren: Stickeretiketten 360st

AANBIEDING: Borduurgaren bewaren: Stickeretiketten 360st

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: etiketten voor wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkacces..

€2,50 €3,45

Tags: Wikkelkaartjes opwinder, borduurgaren over, restjes borduurgaren, borduurgaren bewaren, spindel voor borduurgaren, wikkelkaartjes voor borduurgaren, wikkelkaart, wikkelkaartje, etiket, sticker, stickeretiket, DMC, DMC sticker, DMC etiket, DMC nummer, borduurzijde, mouline, opbergen, opbergsysteem, sorteren, organizer borduurgaren, bowstitch, wikkelstaafjes, stitchbow, wikkelstaaf, wikkelstaafje, opwinder, garenwinder, winder, spoel, spoelen, garen spoelen, garen bewaren