• Borduurpakket Geboorte - Inclusief borduurring

AANBIEDING: DMC Geboortetegel

AANBIEDING: DMC Geboortetegel - Borduurpakket inclusief ring

Handwerken - Borduurpakketten voor geboorte: borduur jouw eigen afbeelding ter herinnering of als persoonlijk kraamcadeau. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want dit complete borduurpakket is nu extra voordelig geprijsd. De borduurring gebruik je voor jouw gemak tijdens het borduren. Klaar? Dan gebruik jij de borduurring tevens om de afbeelding mee op te hangen. Dit borduurpakket verdient een mooi plekje in de kraamkamer! Borduurpakketten van DMC bevatten alles, dat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Zelfs het ophangsysteem is inbegrepen. Afmeting: 15cmØ. Verkoop per stuk.

Geborduurde afbeeldingen voor geboortes kan jij in allerlei varianten bestellen. Ook slabbetjes om zelf te borduren leveren wij in verschillende kleuren.

Origineel cadeau.

Een geboorte is altijd een feest, waar je graag bij stil wilt staan. Zoek je een leuk en origineel kraamcadeau: denk dan eens over een geboorteafbeelding, die je zelf kunt borduren. Dit pakket is voorzien van Aïda borduurstof met duidelijke ruitstructuur. Als jij klaar bent, borduur jij de naam van de baby erop. Zo maak je het cadeau persoonlijk en dat zeker op prijs gesteld worden door de jonge ouders. Vaak zie je dat dit soort afbeeldingen jaren bewaard worden.

Wat zit er in dit borduurpakket?

Dit borduurpakket van DMC is voorzien van borduurstof, DMC borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, NL-instructie en een vergroot telpatroon. Ook de houten borduurring om het schellekoord op te hangen is inbegrepen - ook makkelijk om tijdens het borduren te gebruiken voor een nog beter resultaat. Borduurringen kan jij bij ons ook LOS bestellen.

Specificaties:

Borduurpakket DMC inclusief ophangring: Geboorte. Materiaal: Borduurstof 100% katoen, 5 kr/cm/ 14-count. DMC borduurgaren: 100% katoen. Afmeting: 25 x 25cm/15cm Ø. Inclusief NL-omschrijving, telpatroon in kruissteek en platsteek - en een borduurnaald. Jij kunt kiezen om een versie voor een jongen of voor een meisje te borduren, aangezien jij alleen de naam aanpast en de gebruikte kleuren genderneutraal zijn toegevoegd. Inclusief houten borduurring.

Liever een andere afbeelding?

Kies uit verschillende afbeeldingen voor een geboortegel naar jouw smaak. Het volledige overzicht aan borduurpakketten voor geboorte vind jij HIER, evenals slabbetjes en andere accessoires voor baby’s, die jij zelf kunt borduren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Geboorte - Inclusief borduurring

  • Merk: DMC
  • Model:BK1910
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,50


Gerelateerde producten

Borduurpakket Jip en Janneke - Geboorte

Borduurpakket Jip en Janneke - Geboorte

Jip en Janneke borduurpakketJip en Janneke borduurpakket geboortetegelVoordelige borduurpakketten va..

€17,95

Borduurpakket Schellekoord Geboorte II

Borduurpakket Schellekoord Geboorte II

Schellekoord Geboorte.Schellekoord Geboorte - Geboortegel om te bordurenHandwerken - Borduurpakkette..

€32,95

Slab om te Borduren Pastelgeel

Slab om te Borduren Pastelgeel

Slabbetje met borduurrandSlabbetjes met borduurrand om zelf te borduren. Dat is een leuk en originee..

€5,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, schellekoord, geboortetegel, geboortepakket, borduurpakket geboorte, kraamcadeau, kraam, borduren, borduurpakket voor geboorte, Eva Rosenstand, Permin