• Viltborstel Groot

Viltborstel.

Viltborstel te gebruiken in combinatie met een punchpen of viltnaald om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.

Met behulp van een viltnaald kun je vilt op vilt vastmaken. Het werkt heel eenvoudig. Met behulp van de naald worden de vezels van het vilt opgenomen en door de onderste laag vilt gedrukt. Wanneer je de naald terugtrekt, zullen de vezels aan de onderste laag vilt vastblijven zitten, waardoor de twee lagen aan elkaar bevestigd zijn. Zo kun je dus vilt op vilt vastmaken zonder gebruik van garen of lijm. Deze speciale viltborstel is de ideale ondergrond voor dit proces.

De borstelmat is de ideale ondergrond om te punchen of te vilten. De borstels zorgen ervoor dat het materiaal weinig weerstand ondervindt bij het punchen, waardoor de vezels van de bovenste en de onderste laag zonder problemen aan elkaar blijven zitten. Om de viltborstel na gebruik weer mooi schoon te maken, kun je eventueel een speciale viltkam meebestellen.

Deze viltborstel van Clover is te gebruiken in combinatie met de punchpen of de vijfvoudige viltnaald. De speciale viltborstel beschermt je viltnaalden, waardoor ze veel langer meegaan en zorgt ervoor dat het punchen of vilten echt een fluitje van een cent wordt! De lengte en hardheid van de borstelharen is precies zo ontworpen, dat ze de ideale ondergrond vormen voor je punchwerk.

Afmeting 8 x 13 cm.

TIP: Gebruik de viltnaalden altijd verticaal, om te voorkomen dat de naalden snel breken. Zorg ervoor dat de naald de onderkant van de borstel niet raakt, maar ondersteund wordt door het haar van de borstel. Zo krijg je het beste en mooiste resultaat.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Viltborstel Groot

  • Merk: Clover
  • Model: 8911
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €23,95


Gerelateerde producten

Vilt Punch Pen

Vilt Punch Pen

Vilt Punch Pen.Vilt Punch Pen om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met behulp van e..

€15,95

Vilt Punch Apparaat

Vilt Punch Apparaat

Vilt Punch Apparaat.Vilt Punch Apparaat om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met be..

€19,95

Viltnaalden Fijn

Viltnaalden Fijn

Vilt Naalden.Vilt Naalden om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met behulp van een v..

€9,24

Viltnaalden Grof

Viltnaalden Grof

Vilt Naalden.Vilt Naalden om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met behulp van een v..

€9,24

Tags: Viltborstel, viltborstel kopen, viltborstel bestellen, viltborstel online, vilt, vilten, viltlapje, punch, punchen, punchwerk, punchnaald, punchapparaat, viltnaald, viltnaalden, viltpen, viltapparaat, viltmat, ondergrond voor viltwerk, nat vilten, droog vilten