• AANBIEDING: Broche Bloem

Broche Bloem.

Broche Bloem: zijden bloemcorsage.

Fournituren: Corsage nodig? Deze sierlijke broche is uitgevoerd in zilverkleurige zijde en kant en versierd met sierlijke pareltjes in een bijpassende kleur. De zijden bloemcorsage kleurt een donkergekleurd jasje mooi op en geeft net even wat extra’s. Plaats de corsage op de revers van een jasje of draag deze op een mooie trui of een wijdvallend shirt. De broche is afgewerkt met een stevig Prym-corsagespeldje en voorzien van een klein contragewicht om ‘omvallen’ van de broche te voorkomen. Verkoop per stuk. Doorsnede: 10cm.

Behalve een broche hebben wij ook praktische kledingaccessoires voor jou, zoals mouwophouders bijvoorbeeld. Een kiltspeld werd vroeger gebruikt voor een Schotse rok, maar is ook prima inzetbaar om een omslagdoek op zijn plek te houden. Losse corsagespeldjes nodig? Ook die kan jij bij ons bestellen.

Zijden bloemcorsage.

Deze zijden bloemcorsage of broche is een mooie versiering op uni-kleurige kleding. Een mooi strak jasje of een ruimvallend shirt krijgen net dat beetje meer, wanneer jij er zo’n mooie, zilverkleurige corsage op bevestigt. De broche is uitgevoerd in zijde en kant en afgewerkt met bijpassende pareltjes. Aan de achterkant is de corsage voorzien van een stevig corsagespeldje en een klein contragewichtje. Zo blijft de broche mooi op zijn plek!

Zelf een corsage maken?

Als jij deze broche goed bekijkt, maak ji,j als je een beetje handig bent, net zo gemakkelijk jouw eigen exemplaar. Met een couponnetje van zijde of rayon, een bijpassende kleur kant en Prym corsage-speldjes, kun jij jouw fantasie helemaal de vrije loop laten. Kies kleine kraaltjes in dezelfde tint voor de afwerking. Voor alles dat jij zelf wilt maken geldt: kijk goed hoe het origineel in elkaar zit, dan kun je het meestal vrij eenvoudig kopiëren.

Specificaties:

Materiaal: Zijde/kant/kunststof kraaltjes. Voorzien van ijzeren corsagespeldje. Afmeting: 10cm Ø. Kleur: Zilvergrijs.

Praktische accessoires:

Mouwophouders zijn ideaal voor iets te lange mouwen, die jij mooi wilt laten bloezen. Een kiltspeld gebruik jij voor het sluiten van een vest of het draperen van een omslagdoek. Wij hebben verschillende modellen voor je.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Broche Bloem

  • Merk: Prym
  • Model: 417313
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,95
  • €7,46


Gerelateerde producten

Corsagespeld IJzer 27mm 4 stuks

Corsagespeld IJzer 27mm 4 stuks

Prym Corsagespeldjes beschikken over een plat metalen plaatje om een corsage aan vast te naaien of o..

€3,00

Mouwophouders Stretch Zilverkleurig

Mouwophouders Stretch Zilverkleurig

Mouwophouders.Mouwophouders zorgen ervoor dat je mouwen niet afzakken of houden te lange mouwen mooi..

€7,60

Kiltspeld Kegels

Kiltspeld Kegels

Kiltspeld kegelsDe Kiltspeld kegels wordt gebruikt als veiligheidsspeld/ sluiting.Een kiltspeld werd..

€5,90

AANBIEDING: 2 Kiltspelden

AANBIEDING: 2 Kiltspelden

2 Grote spelden.2 Grote spelden voor een vest of sjaal.Grote veiligheidsspeld nodig voor het sluiten..

€1,95 €2,60

Tags: Broche, corsage, accessoires, kledingaccessoires, speld, speldje, kledingspeld, speld voor kleding, versiering, versiering voor kleding