• Toiletborstel in behuizing - Complete set

WC Garnituur

WC Garnituur – Met vervangbare borstelkop

Fournituren – Borstels van natuurlijk materiaal – Deze WC-borstel is gemaakt van hout en een soepele, bijna onverslijtbare nylon vezel. In de meeste gevallen geven wij de voorkeur aan plantaardig materiaal, maar voor deze bijna onverslijtbare toiletborstel maken we graag een uitzondering. Jij krijgt de toiletborstel geleverd met een houten standaard van geolied hout en zink: prima bestand tegen vochtige ruimtes. In het toilet wil jij een goede borstel die goed schoonmaakt en lang meegaat. Deze houten toiletborstel met niet al te harde nylon haren is een prima borstel voor de dagelijkse schoonmaakbeurt van jouw toilet. De zachte maar stevige nylon vezels van de wc-borstel maken jouw toilet eenvoudig vrij van vuil, kalk en aanslag, zonder het porselein van de toiletpot te beschadigen. De borstel hangt ietwat los van een aardewerk uitlekbakje, zodat de borstel goed kan drogen na gebruik. Afmeting standaard: 25 centimeter. Lengte toiletborstel: 43 centimeter. Doorsnee borstelkop: 7,5 centimeter. Verkoop per stuk.

De borstelkop van deze toiletborstel is vervangbaar. De losse borstelkop kan jij uiteraard ook bij ons bestellen. Liever een volledig natuurlijke borstel? Kies dan voor toiletborstel in houten standaard: deze set wordt geleverd met een toiletborstel van volledig natuurlijk materiaal. Ook voor ecologische toiletreiniger kan jij bij ons terecht. Hang een toiletblokje in de toiletpot tegen geurtjes, vuil en kalkaanslag.

Een goede toiletborstel

Als er in één plek in huis is, waar het van belang is om regelmatig en goed schoon te maken, is het wel het toilet. Een dagelijkse schoonbeurt van de toiletpot is van belang voor de hygiëne en voorkomt opeenhoping van vuil, aanslag of kalk. Met deze houten wc-borstel van onze Duitse borstelmakers klus jij dit klusje snel en eenvoudig. De borstel is voorzien van licht verende nylon vezels die effectief reinigen en fenomenaal lang meegaan. Na gebruik hang jij de borstel op in de houten standaard. Zo kan de borstel na gebruik goed drogen, waardoor de toiletborstel beduidend langer meegaat. Toe aan een nieuwe borstel? Dan kan jij de borstelkop gewoon bij ons bestellen.

Ook onder de WC-rand schoonmaken

Weet je wat ook een hele handige borstel is? Veel vuil hoopt zich op onder de rand van de toiletpot, waar jij niet altijd even makkelijk bijkomt. Maar met DEZE speciale toiletrandreiniger behoort ook dit probleem tot het verleden.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels.

Specificaties:

Samenstelling: Geolied beukenhout – Zink. Vervangbare borstelkop: Nylon. Afmeting standaard: 43cm. Doorsnee: Ø7,5cm.Verkoop per set.

Nog meer voor het kleinste kamertje:

  • WC-borstel medium
  • WC-borstel hard
  • Ecologische toiletreiniger
  • Toiletblokjes: fris, schoon en vrij van kalk

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Toiletborstel in behuizing - Complete set

  • Merk: Redecker
  • Model: 363033
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €39,95


Gerelateerde producten

Frosch duurzame toiletreiniger lemon 2 flessen

Frosch duurzame toiletreiniger lemon 2 flessen

Twee flessen Frosch toiletreiniger lemon. Frosch WC-Reiniger Lemon verwijdert kalk en reinigt de WC ..

€9,99

AANBIEDING: Toiletblok dennegeur

AANBIEDING: Toiletblok dennegeur

WC-Blok Dennengeur.WC-Blok Dennengeur: een frisse geur op het toilet.Huishoudelijk - Frits toilet: W..

€1,29 €1,69

Toiletborstel nylon - Vervangkop met schroefdraad

Toiletborstel nylon - Vervangkop met schroefdraad

WC-borstel VervangkopWC-borstel Vervangkop - Nylon, met schroefdraadFournituren – Borstelwerk – Deze..

€9,75

Toiletborstel in houten standaard - Complete set

Toiletborstel in houten standaard - Complete set

WC-borstel met standaardWC-borstel met standaard – Toiletborstel tampico fiberFournituren – Borstels..

€37,50

Tags: Toiletborstel, wc borstel, W.C.-borstel, WC-borstel, toilet borstel, toilet schoonmaken, toilet reinigen, toiletreiniger, toiletblokje, wc-blokje, WC blokje, toilet dagelijks schoonmaken, schoonmaken van toilet, toiletborstel in standaard, toiletset, wc borstel in standaard, wc borstel laten drogen, toiletborstel laten drogen