• Nagelborstel extra hard: Varkenshaar

Vieze nagels na tuinwerk?

Vieze nagels na tuinwerk? Extra harde nagelborstel.

Nagelborstel van echt haar, extra hard. Na een middagje werken in de tuin, zien jouw nagels er meestal niet meer uit. Het schoonmaken van jouw nagels is vaak een hele uitdaging. Met deze extra harde nagelborstel van Redecker behoren vieze nagels definitief tot het verleden. De nagelborstel is gemaakt van geolied beukenhout en daarmee beschermd tegen vocht en vlekken. Afmeting: 10,5 x 4,5cm. Verkoop per stuk.

Liever geen producten met dierlijk haar? Misschien is DIT VEGAN model een alternatief? Wil jij liever een regulier model nagelborstel? Ook deze kun jij bij ons bestellen en deze nagelborstels zijn eveneens gemaakt van plantaardige vezels. Voor kinderen hebben wij een speciaal model nagelborstel. En poets jij jouw tanden al met onze ecologische tandenborstel?

Extra harde nagelborstel.

Na het werken in de tuin of andere klusjes waarbij jouw handen en nagels echt vies zijn geworden, is een reguliere nagelborstel meestal niet afdoende. Deze extra harde nagelborstel is speciaal gemaakt voor het werken in de tuin en wordt ook wel handwerkersborstel genoemd. De gebruikte varkensharen zijn zeer kort op de huid van het varken afgesneden en daardoor extra hard. Hierdoor kun jij goed kracht zetten en jouw nagels schoon krijgen zonder de huid daaronder te beschadigen. Dit model nagelborstel wordt niet voor niets schoorsteenveger borstel genoemd!

Geolied beukenhout.

De kort afgesneden varkensharen zijn ingezet in een frame van geolied beukenhout. Wrijf het hout zo af en toe even in met een beetje sla- of olijfolie op keukenpapier: dan blijft jouw borstel mooi vocht- en vlekbestendig. Deze natuurlijke nagelborstel wordt voor ons gemaakt door onze Duitse borstelmaker Redecker: in deze werkplaats worden al meer dan 80 jaar borstels op ambachtelijke wijze vervaardigd. Jij kunt dus rekenen op de beste, Duitse kwaliteit en jaren vakmanschap.

Specificaties>

Samenstelling: Geolied beukenhout met varkenshaar. Afmeting: 10,5 x 4,5cm. Verkoop per stuk.

Vegan Variant?

Gebruik jij liever geen dierlijke materialen? Bestel dan deze zelfde borstel in een vegan variant of een reguliere nagelborstel: beide zijn gemaakt van plantaardig materiaal. Voor de kleintjes is er een speciale kindernagelborstel. En hoe vind jij onze natuurlijke tandenborstels?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Nagelborstel extra hard: Varkenshaar

  • Merk: Redecker
  • Model:621037
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €15,95


Gerelateerde producten

Ouderwetse Nagelborstel - Volledig natuurlijk

Ouderwetse Nagelborstel - Volledig natuurlijk

Vieze nagels?Vieze nagels schoonmaken met een ouderwetse nagelborstel.Nagelborstel van traditioneel ..

€5,50

GOEDKOPER: Nagelborstel extra hard: Vegan uitvoering

GOEDKOPER: Nagelborstel extra hard: Vegan uitvoering

Vieze nagels schoonmaken?Vieze nagels schoonmaken met vegan nagelborstel.Nagelborstel van natuurlijk..

€10,00 €14,95

Nagelborsteltje voor Kinderen - Met zacht varkenshaar

Nagelborsteltje voor Kinderen - Met zacht varkenshaar

Vieze nageltjes?Vieze nageltjes? Kindernagelborstel.Kindernagelborsteltje van echt haar, extra zacht..

€7,95

Tags: Nagelborstel, handwerkersborstel, werken in de tuin, vieze nagels, nagels schoonmaken, borstels voor nagels, borstel voor tuinieren, schoorsteenvegers borstel