Borstel voor drinkfles.

Borstel voor drinkfles - voor glazen fles of thermosbekers.

Borstels met echt haar: Glazen flessen schoonmaken? Met deze handige drinkflesborstel maak je drinkflessen, van glas, plastic of een thermosfles, eenvoudig weer schoon. De glazen fles is terug van weggeweest. Yoghurt, biologische melk, frisdrank en zelfs schoonmaakmiddelen... steeds meer producten worden weer verpakt in glazen flessen. Prima voor het milieu: een glazen fles is immers schoon te maken en opnieuw te gebruiken en zorgt niet voor nog meer zwerfplastic in de wereld. Hoe maak je een glazen fles goed schoon als je er met je afwasborstel haast niet in komt? Met de drinkflesflesborstel van Redecker kom je in alle hoeken van de fles en kun je deze snel en veilig hergebruiken! De borstel is gemaakt van beukenhout en paardenhaar. Paardenhaar veert goed mee, waardoor je de borstel ook door de smalle hals van een fles kunt krijgen. De paardenharen veren direct weer terug en zijn krachtig genoeg om de glazen melkfles weer lekker schoon te maken. Paardenhaar is stevig, maar ook zacht: hierdoor loop je geen risico op krassen op het glas! Verkoop per stuk.

Deze zelfde borstel bestaat ook in een versie met stevige haren. Voor grotere flessen gebruik je de melkflessenborstel. Een glazen karaf maak je schoon met een decanterborstel - voor de wijnglazen hebben we een wijnglasborstel voor je.

Glazen flessen schoonmaken.

Jouw eigen drinkfles meenemen spaart het milieu. Alleen: hoe krijg jij de drinkfles weer schoon en fris? Een vaatwasser laat je in de steek en met je afwasborstel kom je wel in de fles, maar niet tot op de bodem. Daarom stellen we de drinkflesborstel voor: speciaal ontwikkeld om flessen of thermobekers goed en doeltreffend te reinigen.

Waarvoor nog meer?

De drinkflesborstel is speciaal voor dat doel ontwikkeld. Door de halfronde vorm en de gebruikte haren kom je gemakkelijk in de fles. Vul de fles voor een gedeelte met water en een schoonmaakmiddel zoals DIT ecologische afwasmiddel (ook veilig voor babyflessen!). Je duwt de borstel eenvoudig door de hals van de fles en je kunt gaan boenen. Spoel de fles na met goed heet water en maak ook de melkflesborstel vrij van zeepresten; daarna kun je beide laten drogen. Het paardenhaar is krachtig maar zacht, dus zal geen krassen veroorzaken op het glas.

Specificaties:

Materiaal: onbehandeld beukenhout en paardenhaar. Lengte: 35cm. Verkoop per stuk.

Als je dan toch bezig bent…

Liever een versie met harde haren? Of een ronde melkflesborstel? Ook voor het reinigen van jouw fglazen karaf en wijnglazen kan jij bij ons terecht. Wil jij herbruikbare rietjes voor jouw drinkfles? Die kan jij HIER bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Flessenborstel - Voor drinkflessen, zacht

  • Merk: Redecker
  • Model: 320735
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,50


Gerelateerde producten

Decanter borstel

Decanter borstel

Met deze decanter borstel maak je je mooie karaf envoudig schoon en kom je ook in de moeilijke hoekj..

€15,75

Afwasborstel - Voor wijnglazen

Afwasborstel - Voor wijnglazen

Wijnglas AfwasborstelWijnglas Afwasborstel - Ook geschikt voor kristalBorstels van echt haar - Afwas..

€9,50

Flessenborstel - Voor drinkflessen, stevig

Flessenborstel - Voor drinkflessen, stevig

Afwasborstel voor drinkfles.Afwasborstel voor drinkfles - voor glazen flessen en bidons.Borstels met..

€9,50

Tags: Melkflessenborstel, flessenborstel, drinkfles borstel, borstel voor fles, borstel voor thermosfles, borstel voor thermoskan, borstel voor bidon