Afwasborstel voor drinkfles.

Afwasborstel voor drinkfles - voor glazen flessen en bidons.

Borstels met echt haar: Flessen of drinkflessen schoonmaken? Met de afwasflessenborstel maak je drinkflessen, van glas en plastic, maar ook drinkbekers, gemakkelijk weer schoon. Voorkom gebruik van wegwerpplastic en neem jouw eigen drinkfles of beker mee. Maar hoe maak je een fles goed schoon als je er met je afwasborstel haast niet in komt? Met de drinkflesflesborstel van Redecker kom je in alle hoeken van de fles en kun je deze snel en veilig hergebruiken! De borstel is gemaakt van beukenhout en tampico fiber: een vezel van de Mexicaanse agaveplant. De haren van de borstel zijn hetzelfde als die van een klassieke afwasborstel (lolaborstel) en zijn krachtig genoeg om de glazen fles weer lekker schoon te maken. Door de halfronde vorm van de borstel kom jij gemakkelijk in de fles. Verkoop per stuk.

Deze zelfde borstel bestaat ook in een zachtere versie van paardenhaar. Voor grotere flessen gebruik je de melkflessenborstel. Een glazen karaf maak je schoon met een decanterborstel - voor de wijnglazen hebben we een wijnglasborstel voor je.

Glazen flessen schoonmaken.

Jouw eigen drinkfles meenemen spaart het milieu. Alleen: hoe krijg jij de drinkfles weer schoon en fris? Een vaatwasser laat je in de steek en met je afwasborstel kom je wel in de fles, maar niet tot op de bodem. Daarom stellen we de drinkflesborstel voor: speciaal ontwikkeld om flessen of thermobekers goed en doeltreffend te reinigen.

Waarvoor nog meer?

De drinkflesborstel is speciaal voor dat doel ontwikkeld. Door de halfronde vorm en de gebruikte haren kom je gemakkelijk in de fles. Vul de fles voor een gedeelte met water en een schoonmaakmiddel zoals DIT ecologische afwasmiddel (ook veilig voor babyflessen!). Je duwt de borstel eenvoudig door de hals van de fles en je kunt gaan boenen. Spoel de fles na met goed heet water en maak ook de melkflesborstel vrij van zeepresten; daarna kun je beide laten drogen. De gebruikte vezels van de drinkflesborstel zijn hetzelfde als van een afwasborstel, dus jij krijgt de fles eenvoudig weer schoon.

Specificaties:

Materiaal: onbehandeld beukenhout en tampico fiber (agave-gras). Lengte: 35cm. Verkoop per stuk.

Als je dan toch bezig bent…

Liever een versie met zachtere haren? Of een ronde melkflesborstel? Ook voor het reinigen van jouw fglazen karaf en wijnglazen kan jij bij ons terecht. Wil jij herbruikbare rietjes voor jouw drinkfles? Die kan jij HIER bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Flessenborstel - Voor drinkflessen, stevig

  • Merk: Redecker
  • Model: 322535
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,50


Gerelateerde producten

Decanter borstel

Decanter borstel

Met deze decanter borstel maak je je mooie karaf envoudig schoon en kom je ook in de moeilijke hoekj..

€15,75

Afwasborstel - Voor wijnglazen

Afwasborstel - Voor wijnglazen

Wijnglas AfwasborstelWijnglas Afwasborstel - Ook geschikt voor kristalBorstels van echt haar - Afwas..

€9,50

Flessenborstel - Voor drinkflessen, zacht

Flessenborstel - Voor drinkflessen, zacht

Borstel voor drinkfles.Borstel voor drinkfles - voor glazen fles of thermosbekers.Borstels met echt ..

€9,50

Tags: Melkflessenborstel, flessenborstel, drinkfles borstel, borstel voor fles, borstel voor thermosfles, borstel voor thermoskan, borstel voor bidon