• OPRUIMING: Borduurstof Aïda GROF 8 ct - 3 kr/cm WIT 40 x 150cm OP=OP

Borduurstof Aida Grof.

Borduurstof Aida Grof heeft een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren. LAATSTE STUK - COUPON: 40 x 150cm, OP=OP

Deze borduurstof is een stuk groffer dan de gebruikelijke borduurstof. Hierdoor zijn de kruisjes gemakkelijk te zien en door te steken. Deze groffe borduurstof is dan ook zeer geschikt voor beginners, kinderen en als de standaard borduurstof te fijn is voor je ogen of je handen.

Als je een compleet borduurpakket koopt, krijg je daar in de meeste gevallen behalve het patroon, ook het juiste garen en de borduurstof bijgeleverd. Beschik je alleen over een patroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren. Begin je net met borduren, of laten je ogen of handen je in de steek voor de standaard fijne borduurstoffen, dan kun je met deze groffe borduurstof prima uit de voeten. Vanwege de grote duidelijke kruisjes is deze borduurstof ook zeer geschikt voor kinderen.

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, om de kruisjes in de stof te borduren. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren.

Borduurstof wordt gespecificeerd in de grootte van het aantal kruisjes dat je op een centimeter, of in de Engelse maat op een inch, kunt borduren. Op deze grove Aida borduurstof van DMC kun je 3 kruisje per centimeter borduren of 11 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 11 count (= 3 st/cm).

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Wit.

TIP: gebruik voor deze borduurstof bij voorkeur een grote stompe borduurnaald, grootte nr.14. Gebruik tevens een borduurring: dit zorgt ervoor dat je je werk gemakkelijker kunt vasthouden en geeft een beter overzicht waar je mee bezig bent.

Deze stof is wasbaar in de wasmachine: volg de aanwijzingen op de verpakking.

Dit betreft een COUPON: Afmeting 40 x 150cm - Laatste stuk, OP=OP

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Borduurstof Aïda GROF 8 ct - 3 kr/cm WIT 40 x 150cm OP=OP

  • Merk: TissuDeMarie
  • Model:MX1132
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,00
  • €7,50


Gerelateerde producten

Borduurstof Aïda 14count  - 5 kr/cm WIT - Prijs per 10cm

Borduurstof Aïda 14count - 5 kr/cm WIT - Prijs per 10cm

Borduurstof Aida.Borduurstof Aida met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren..

€1,69

Borduurnaalden stomp nr.20

Borduurnaalden stomp nr.20

Tapisserienaalden MEDIUM nr.20Tapisserienaalden MEDIUM nr.20 : Borduurnaalden zonder puntFournituren..

€1,99

Borduurstof Aïda 14 count COUPAGE Zwart

Borduurstof Aïda 14 count COUPAGE Zwart

Borduurstof Aida.Borduurstof Aida met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren..

€5,95

Borduurring 15 cm

Borduurring 15 cm

De borduurringen van Restyle zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, met een..

€7,50

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart, borduurstof voor kinderen, kinderborduurstof, kinderen borduren, borduurstof voor ouderen, stramien, groffe borduurstof, borduurstof grof, borduurstof grote kruisjes