• Borduurpakket Boom en Hart - Merklap met telpatroon

Klassieke Borduurpakket Merklap

Klassiek Borduurpakket Merklap – Compleet borduurpakket met telpatroon

Handwerken – borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Deze traditionele merklap van Eva Rosenstand uit Denemarken bevat alles dat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Het borduurpakket wordt compleet geleverd, dat wil zeggen inclusief de benodigde borduurstof en het borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt de klassieke merklap op borduurlinnen op basis 10 draadjes per centimeter. Jij borduurt in kruissteek. Afmeting: 35 x 45cm.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaalaanbod aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, inlijsten en ophangen als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Vroeger werd een merklap meestal gebruikt om te oefenen met steken en patronen. Tegenwoordig is het een mooie, traditionele afbeelding die het goed zal doen in ieder interieur.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Eva Rosenstand zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een duidelijke NL-instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: het benodigde borduurgaren, de linnen borduurstof waar jij op borduurt en de borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Model Merklap Boom en Hart. Afmeting: 35 x 45cm. Het borduurpakket bevat linnen borduurstof (10 dr/cm - 25count), DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus:

In de categorie merklappen hebben wij modellen van diverse leveranciers voor jou ingekocht. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Boom en Hart - Merklap met telpatroon

  • €45,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Lapland - Merklap incl garen en telpatroon

Borduurpakket Lapland - Merklap incl garen en telpatroon

Borduurpakket telpatroon Borduurpakket telpatroon – Compleet borduurpakket Merklap KerstHandwerken –..

€22,95

Draaddoorsteker voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Draaddoorsteker voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Borduurpakket China Blue

Borduurpakket China Blue

Merklap China Blue Stof: Linnen 30 count 12 draden per cm. Afmeting: 50x39cm. De pakketten van Permi..

€83,85

Borduurpakket Merklap Antiek

Borduurpakket Merklap Antiek

Borduurpakket telpatroon Borduurpakket telpatroon – Compleet borduurpakket merklap ABCHandwerken – V..

€24,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, ABC telpatroon, ABC telpakket, borduurpakket merklap, borduurpakket ABC