Borduren in kruissteek - Compleet NL borduurpakket

Borduren in kruissteek - Compleet NL borduurpakket met telpatroon: Marjolein Bastin

Handwerken – borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Dit is wel heel mooi borduurpakket van Lanarte: een prachtige merklap van Marjolein Bastin. Op de gedetailleerde afbeelding vind jij alles dat jij gebruikt bij het tuinieren.Dit Nederlandstalige kruissteekpakket van Lanarte, samen met Marjolein Bastin, bevat alles dat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Het borduurpakket wordt compleet geleverd, dat wil zeggen inclusief de benodigde katoenen borduurstof en het borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt dit kruissteekpakket op DMC borduurstof van 100% katoen met evenweave ruitstructuur, 10 dr/cm (26-count). Jij borduurt in kruissteek met 2 draadjes DMC borduurgaren. Afmeting: 69 x 49cm. GRATIS verzonden binnen NL en België.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaalaanbod aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon - Marjolein Bastin

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, inlijsten en ophangen als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Een mooie, opvallende afbeelding die het goed zal doen in elk interieur.

Compleet borduurpakket van Marjolein Bastin

Elk borduurpakket van Lanarte is voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een duidelijke NL-instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: het benodigde DMC borduurgaren, de DMC borduurstof waar jij op borduurt en de borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Marjolein Bastin Lente in de tuin - Spring in the Garden. Afmeting: 69 x 49cm. Het borduurpakket bevat DMC Evenweave borduurstof (10dr - 27count - 100% katoen), DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, een VERGROOT telpatroon en Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Bestel informatie:

Dit borduurpakket wordt GRATIS naar jou verzonden binnen Nederland en België.

Meer keus:

Ook van Eva Rosenstand hebben wij prachtige borduurpakketten voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. HANDIG: met DEZE regelteller houd jij goed overzicht van jouw telpatroon. Bestel je ook een BORDUURRING mee?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket met telpatroon - Marjolein Bastin Merklap Tuin

  • Merk: Lanarte
  • Model:PN-0007964
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €110,95


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magnetische regelteller

Patroonhouder - Magnetische regelteller

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 2 regeltellersBorduren ..

€12,95

Draaddoorsteker voor borduurgaren

Draaddoorsteker voor borduurgaren

Draaddoorsteker voor borduurnaalden. kaart 1 stuks..

€4,10

Borduurpakket  met telpatroon - Beauty Of Delft Blue

Borduurpakket met telpatroon - Beauty Of Delft Blue

Borduurpakket telpatroon Borduurpakket telpatroon – Compleet borduurpakket DelftsblauwHandwerken – B..

€70,95

Borduurpakket Merklap Antiek

Borduurpakket Merklap Antiek

Borduurpakket telpatroon Borduurpakket telpatroon – Compleet borduurpakket merklap ABCHandwerken – V..

€24,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna