• Borduurpakket Katten - Compleet pakket met telpatroon

Katten borduren – borduurpakket met telpatroon

Katten borduren – borduurpakket met telpatroon Katten op verkenning

Borduurpakketten met katten zijn altijd favoriet: een poes is vanwege haar kleurige en aaibare vacht altijd een dankbaar onderwerp voor een borduurpakket. Zoals dit borduurpakket van 3 katten op verkenning. Jij borduurt deze afbeelding in kruissteek met behulp van een telpatroon. Een borduurpakket van Vervaco bevat alles dat je nodig hebt: het borduurpakket wordt compleet geleverd, dat wil zeggen inclusief Aïda borduurstof en DMC borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Afmeting: 19 x 55cm.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen? Met een borduurring kan jij het werk mooi strak spannen en kan jij het borduurwerk makkelijk vasthouden en opbergen.

>

Borduurpakket met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, inlijsten en ophangen als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Jij borduurt 5,4 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Vervaco zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Nederlandstalige instructie. In een origineel Vervaco borduurpakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde kleuren DMC borduurgaren, de Zweigart borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou toch nog wat te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Katten op verkenning – Cats exploring. Afmeting: 19 x 55cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en NL-talige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus:

Vervaco heeft nog borduurpakketten met katten voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen – een borduurring zorgt voor zorgvuldig en strak geborduurd werk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Katten - Compleet pakket met telpatroon

  • Merk: Vervaco
  • Model:PN-0148160
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €39,95


Gerelateerde producten

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Fixit-Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, m..

€5,50

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, kruissteek, kruissteek borduurpatroon, borduurpakket telpatroon