Shampoo bar Voor Normaal Haar

Shampoo bar Voor Normaal Haar
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=309
Levertijd: Op Voorraad
€8,95
Aantal:

Shampoo-bar.

Shampoo-bar voor normaal haar.

Biologisch afbreekbare shampoo kopen? Deze shampoo bar is een speciaal stuk haarzeep om dagelijks om je haar mee te wassen. Geen plastic fles meer, maar een handzaam stuk zeep waar je je haar prima mee kan wassen, zelfs iedere dag! Deze bijzondere haarzeep bestaat voor een gedeelte uit kokos-sulfaat: een milde, oppervlaktereiniger. Daarnaast zijn er speciale ingrediënten aan toegevoegd, zoals in dit geval lijnzaadolie en citroenzuur. Deze shampoobar is speciaal ontwikkeld voor haar en hoofdhuid. De drie voordelen van een shampoo bar zetten we voor je op een rij: een shampoobar is goed voor het milieu, handig in gebruik en heel makkelijk mee te nemen. Natuurlijke cosmetica dus en je draagt direct bij aan minder plastic in de wereld. Deze haarshampoo zit verpakt in karton, dus het lege doosje kan zo bij het oud papier. Bovendien gaat de haarzeep gaat helemaal op: geen verspilling meer dus! Verkoop per stuk. Gewicht: 50 gram.

Handig om mee te bestellen: een houten zakkam, gemaakt van vloeibaar hout. Vloeibaar hout, een restproduct bij de productie van papier, kan in iedere willekeurige mal worden gegoten. Daarmee is vloeibaar hout een goed alternatief voor plastic. Vloeibaar hout is ook nog eens licht van gewicht, duurzaam en volledig afbreekbaar.

Een beter milieu begint… met een shampoo bar?

Als je het de meeste mensen vraagt, willen ze allemaal wel iets doen voor het milieu. We zijn ons steeds meer en beter bewust van de impact die onze acties hebben op onze leefomgeving en op wereldwijde vervuiling. Maar hoe kun je zelf je steentje bijdragen zonder allerlei ingewikkelde acties? Deze shampoo bar voor normaal haar is een goed voorbeeld van hoe je met kleine stapjes toch impact kunt maken op een beter milieu.

Wat is een shampoo bar eigenlijk?

Een shampoo bar ziet er uit als een stuk zeep en het werkt ook hetzelfde. Je maakt de shampoo bar nat in je handen en schuimt de shampoo op, zodat je er vervolgens je haar mee kunt wassen. Gemakkelijk in het gebruik, heel gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk op te bergen.

Wat zijn de voordelen voor het milieu?

1. Geen plastic fles meer nodig, dus je draagt direct bij aan het terugbrengen van de plastic soep.

2. Je doet met een shampoo bar maar liefst 3 keer langer dan met een plastic shampoo fles. Goed voor het milieu én voor je portemonnee! Met 1 shampoo bar kun je maar liefst 40 keer je haar wassen.

3.Vrij van parabenen en conserveringsmiddelen. Bovendien zijn de shampoo bars haar- en huidvriendelijk, speciaal geschikt voor de mannenhuid en wordt de werking van de shampoo zeep niet negatief beïnvloed door de hardheid van het water.

De verzorgingsproducten van Ovis zijn 100% natuurlijk. Voor de samenstelling van deze natuurlijke cosmetica maakt deze fabrikant gebruik van schapenmelk, citroenzuur en lijnzaadolie, op basis van kokosnoot sulfaat: een milde, oppervlakte reinigende zeep die oorspronkelijk werd ontwikkeld als verzorging voor de gevoelige huid van een baby.

Gebruiksaanwijzing:

Maak de shampoo bar nat en schuim deze op in je handen. Vervolgens kun je het schuim met je handen opbrengen op je natte haar. Als je dit wilt kun je de shampoo bar ook rechtstreeks op je natte haren inmasseren.

Specificaties:

Samenstelling: Sodium Coco Sulfaat, Water, Lijnzaadolie, Munt, Schapenmelk, Citroenzuur, Glycerine. Deze shampoo bar is geschikt voor normaal haar. Gewicht: 50gram.

TIP:

Bestel een handig zeepdoosje mee om je zeep op of in te bewaren. Je kunt de shampoo bar ook gemakkelijk meenemen naar de sportschool in een afsluitbare zeepdoos: dat neemt ook nog eens minder plek in in je sporttas! Ook handig voor vakantie of een weekendje weg trouwens! En wat dacht je van een zakkam, gemaakt van vloeibaar hout? Vloeibaar hout is het duurzame alternatief voor plastic: met dezelfde voordelen als een plastic product, maar tegelijkertijd volledig biologisch afbreekbaar!

©Bink Fournituren 2012-2020