• Savon de Marseille - Olijfzeep 400 gram

Marseille Zeep

Marseille Zeep – plantaardige olijfzeep

Duurzame verzorging – schoonmaken met ecologische producten? Deze Savon de Marseille van Ecodoo (Douce Nature) uit Frankrijk is een multifunctionele en 100% plantaardige zeep. Met Marseille-zeep kan jij niet alleen jezelf wassen, de groene olijfzeep wordt tevens gebruikt als huishoudzeep. Wat geraspte Marseille-zeep oplossen in water is een veilig handwasmiddel voor tere stoffen, zoals zijde en wol. Voeg jij overmatig veel van de groene olijfzeep toe aan het sop, dan kan jij dit gebruiken voor het bewust vervilten van wol. Los wat Marseille-zeep op in heet water: nu heb jij een natuurlijk middel tegen bladluis op rozen en andere planten. Olijfzeep tast de huid niet aan vanwege de lage PH-waarde. Savon de Marseille is 100% biologisch afbreekbaar. Verkoop in blok zeep van 400 gram.

Marseille zeep hebben wij ook in een vloeibare versie. Onze duurzame schapenmelkzeep komt uit Oostenrijk. Leg jouw zeep te drogen op een duurzame zeeponderlegger van loofah.

Olijfzeep – wat is dat?

Olijfzeep is een plantaardige zeep op basis van 72% olijfolie. In Frankrijk is Marseille-zeep al sinds de tijd van Lodewijk XXIV een beschermd product, wat betekent dat de zeep moet voldoen aan hoogwaardige eisen met betrekking tot ingrediënten en bereiding. Marseille-zeep wordt gemaakt in grote ketels en gedroogd in de zon van de Provence. Marseillezeep is een multi-functionele zeep: geschikt voor de was, als huishoudzeep, zeep voor lichaam en handen en is geschikt als ongediertebestrijder. Bovendien is de zeep 100% biologisch afbreekbaar en niet op dieren getest.

Olijfzeep – wat doe ik ermee?

Jij kunt de groene olijfzeep zowel in blokvorm gebruiken of er iets van afschaven. Los de zeep of zeepvlokken op in heet water en je hebt een natuurlijke allesreiniger: geschikt voor het reinigen van alle harde oppervlakken, zoals steen, hout, kunststof en leer. Met Marseillezeep maak jij gemakkelijk een handwasmiddel. Een oplossing van zeep en water kan jij ook gebruiken tegen bladluis: een 100% natuurlijke ongediertebestrijder.

Specificaties:

Samenstelling: Sodium olivate, Sodium cocoate, Aqua, Sodium chloride, Sodium hydroxide. Marseillezeep is volledig afbreekbaar. Bevat 72% olijfolie. Gewicht: 400 gram.

Meer natuurlijke zeep:

  • Marseillezeep als vloeibare zeep - met pompje of in navulling
  • Ook onze schapenmelkzeep is volledig natuurlijk en duurzaam
  • Onze duurzame zeeponderlegger houdt jouw zeep schoon en is tevens geschikt als sponsje voor wastafel of gootsteen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Savon de Marseille - Olijfzeep 400 gram

  • Merk: MariusFabre
  • Model:898575
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Biologische handzeep - Lavendel

Biologische handzeep - Lavendel

Marius Fabre OlijfzeepMarius Fabre Olijfzeep – duurzame, zeer zachte handzeepFournituren – Duurzaam:..

€16,95

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaa..

€9,95

Loofah zeeponderlegger

Loofah zeeponderlegger

Zeep Onderlegger.Zeep Onderlegger om je zeep op te laten drogen. Zo houd je altijd een mooi, gaaf st..

€4,75

Biologische handzeep - Verbena, navulling 1L - LET OP LEVERTIJD

Biologische handzeep - Verbena, navulling 1L - LET OP LEVERTIJD

Marius Fabre OlijfzeepMarius Fabre Olijfzeep – Navulling biologische zeep.Fournituren – Duurzaam: So..

€23,95

Tags: Marseillezeep, huishoudzeep, duurzame huishoudzeep, biologische zeep, biologische handzeep, biologisch wasmiddel, wolwasmiddel, handwas, handwasmiddel, zelf wasmiddel maken, zijde wasmiddel, wasmiddel voor zijde, duurzame ongediertebestrijder, tegen bladluis, natuurlijk middel tegen bladluis, wol vervilten, wol vilten, wolvilt, savon de marseille, olijfzeep, groene olijfzeep, savon huile d'olive