• Microvezel Ramendoek - Voor streeploos glas en RVS

Milieuvriendelijk schoonmaken.

Milieuvriendelijk schoonmaken met alleen water - Wonderdoek voor glas en RVS

Alles lekker schoon: Professionele, gebreide microvezel glasdoek. Een microvezeldoek is onmisbaar in het huishouden. Een microvezeldoek gebruik jij bij de afwas, om het aanrecht of jouw keukenkastjes mee schoon te maken of voor welke sopklus dan ook. En weet jij wat er zo bijzonder is aan deze professionele microvezel glasdoek? De doek maakt alle zowel jouw raamwerk, spiegels en roestvrij staal streeploos en blijvend schoon. En dat zonder dat jij er schoonmaakmiddel bij hoeft te gebruiken. Na gebruik kun jij de doek gewoon wassen in de wasmachine. Afmeting: 40 x 40cm. Verkoop per stuk.

Handig op jouw aanrecht is een ouderwetse wafeldoek, die door de ingeweven wafelstructuur heel veel vocht opneemt. Kijk jouw keukenkastje even na wat jij verder nodig hebt: een goede stofdoek, een schuurlapje of dweil komen bij allerlei schoonmaakklussen van pas. Met DEZE set van 4 microvezeldoeken kan jij alles schoonmaken wat je maar wilt ZONDER schoonmaakmiddel!

Schoonmaken zonder chemie: kan dat?

Een goede werkdoek is onmisbaar in elk huishouden. Met deze professionele Microvezel Ramendoek heb jij de perfecte schoonmaakdoek voor glas, spiegels en RVS, die nog milieuvriendelijk is ook. Weliswaar is een microvezeldoek een synthetisch product, maar omdat jij de doek kunt gebruiken ZONDER schoonmaakmiddel is het een zeer duurzame schoonmaakmethode. De doek droogt glas en staal streeploos. Gebruik de microvezel glasdoek om jouw ramen en spiegels tijdens het zemen te drogen.

Professionele Schoonmaak.

Schoonmaken met professionele schoonmaakproducten: dat bespaart tijd en moeite. Schoonmaken is niet heel vervelend, maar als jij het juiste materiaal ontbeert, kan het een vervelende klus worden. Met de professionele schoonmaakartikelen van Betsy krijg jij jouw huis écht goed schoon. Minimale inspanning met maximaal resultaat: wie wil dat nou niet?

Ken jij Betsy's wonderdoeken?

Ooit kwam de microvezeldoek op de markt als een ware schoonmaakrevolutie: vandaar nog steeds de naam Betsy's Wonderdoek. Deze versie is speciaal ontwikkeld als alternatief voor de ouderwetse leren zeem en droogt zowel glas en spiegels als RVS zonder strepen achter te laten.

Specificaties:

Materiaal: 80% polyester, 20% polyamide. Afmeting: 40 x 40cm. Kleur: Geel/Groen. Verkoop per set stuk. Wasbaar tot 95°. Gebruiken ZONDER schoonmaakmiddel.

Wasvoorschrift en gebruiksaanwijzing:

Gebruik een microvezel glasdoek om ramen, spiegels en RVS te drogen zonder strepen. Het gebruik van schoonmaakmiddel zal de werking van de doek verminderen, aangezien de doek verzadigd raakt met het vet uit het schoonmaakmiddel en daardoor minder vuil opneemt. Gebruik een microvezeldoek dus enkel met schoon leidingwater. Jij kunt de microvezeldoek wassen tot 95° - ideaal tegen bacteriën. GEEN wasverzachter of bleekmiddel gebruiken.

Alles weer lekker schoon:

Onmisbaar in de keuken: een goede dweil en een paar schuurlapjes. Een andere schoonmaaktopper: de ouderwetse katoenen stofdoek! DEZE set microvezeldoeken is ook van Betsy's.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Microvezel Ramendoek - Voor streeploos glas en RVS

  • Merk: Betsy
  • Model:28612
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,50


Gerelateerde producten

AANBIEDING: Natuurzeem - 100% Leer

AANBIEDING: Natuurzeem - 100% Leer

Leren zeemLeren zeem voor schone ramen zonder strepenSchoonmaken met professionele producten: Ledere..

€12,95 €15,95

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse dweil.Ouderwetse dweil van katoen.Dweil van katoen: Dit extra grote model neemt goed op e..

€5,95

Ouderwetse Stofdoek

Ouderwetse Stofdoek

Grote stofdoek.Grote stofdoek: ouderwetse stofdoek van katoenStofdoek kopen? Alles lekker schoon: Le..

€2,95

Wafeldoek 100% katoen - Neemt veel vocht op

Wafeldoek 100% katoen - Neemt veel vocht op

Aanrechtdoekje.Aanrechtdoekje Wafeldoek: Neemt extra veel op.Alles lekker schoon: Wafeldoek. Een waf..

€1,99

Tags: Schoonmaken, stofdoek, dweil, schoonmaakproducten, professionele schoonmaakproducten, innovatieve schoonmaakproducten, innovatief schoonmaken, werkdoek, wafeldoek, vaatdoek, vaatdoekjes, viscose doek, microvezel, microvezeldoek, microvezeldoek 70/30, microvezeldoek 30% polyamide, bestys wonderdoek, betsy's wonderdoek, wonderdoek