• Stuk duurzame zeep aan touw - Schapenmelkzeep

Duurzame Badzeep aan touw.

Duurzame Badzeep aan touw - Schapenmelkzeep 200 gram

Biologische zeep: Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaam in optima forma. Dankzij de 100% biologische ingrediënten worden zowel het milieu als jouw huid niet onnodig belast. Dit extra grote stuk zeep is voorzien van een handig ophangkoord. Zo kan jij de zeep daar ophangen, waar jij deze gebruikt en krijgt de zeep na gebruik rustig de kans om te drogen. Gewicht: 200 gram. Verkoop per stuk.

Schapenmelkzeep verkopen wij , behalve in deze weidegeur, in rechthoekig model verschillende geuren, waar jij uit kunt kiezen. En hoe vind jij die leuke kleine gastenzeepjes? Ook leuk als cadautje. Wist jij dat jij bij ons ook terecht kunt vooreen HAARBORSTEL van natuurlijk materiaal?

Oostenrijkse biologische zeep:

De Schapenmelk Zeep van Ovis komt uit Oostenrijk en bevat, naast het hoofdbestanddeel schapenmelk, tevens amandelolie en karité-boter voor een duurzame en langdurige verzorging. De biologische schapenmelkzeep heeft een heerlijke frisse weidegeur en is vervaardigd met respect voor natuurlijke bronnen. De voor deze zeep gebruikte palmolie is gecertificeerd als duurzaam, waarbij je er vanuit kunt gaan dat de palmolie op duurzame wijze wordt verkregen met respect voor milieu en sociale omstandigheden en dat voor deze palmolieplantage geen bossen worden gekapt.

Gemakkelijk ophangen

Deze zeep is voorzien van een stevig katoenen ophangkoord. Hang de zeep in de douche of bij het bad of wastafel. Na gebruik laat je de zeep hangen om goed te kunnen drogen. Het drogen van de zeep zorgt ervoor dat je er een stuk langer mee doet, zonder dat de zeep gaat afbrokkelen. kregen palmolie. De biologische zeep heeft een aangename geur door de gebruikte natuurlijke geurstof.

Specificaties:

Samenstelling: Schapenmelkzeep van Ovis wordt gemaakt op basis van schapenmelk en verrijkt met amandelboter, karité-boter(sheabutter) en gecertificeerd verkregen palmolie. Geur: Weidegeur. Gewicht: 200 gram. Afmeting: 10 x 7,5 x 4cm. Verkoop per stuk.

Meer keus:

Bekijk HIER ons assortiment biologische zeep en maak jouw keus uit samenstelling en geuren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stuk duurzame zeep aan touw - Schapenmelkzeep

  • Merk: Ovis
  • Model:100001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaa..

€9,95

2 stukken schapenmelkzeep Mannengeur

2 stukken schapenmelkzeep Mannengeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaa..

€9,95

Zeepschaal Porcelein - Voor een stuk schapenmelkzeep

Zeepschaal Porcelein - Voor een stuk schapenmelkzeep

Porceleinen ZeepschaalPorceleinen Zeepschaal - Origineel beschilderd zeepbakjeZeep en zeepschalen : ..

€9,95

Zeepschaal Hout

Zeepschaal Hout

Zeepschaal van Hout.Zeepschaal van Hout om een stuk zeep te bewaren op je wastafel, de rand van het ..

€6,95

Tags: Marseillezeep, huishoudzeep, duurzame huishoudzeep, biologische zeep, biologische handzeep, biologisch wasmiddel, wolwasmiddel, handwas, handwasmiddel, zelf wasmiddel maken, zijde wasmiddel, wasmiddel voor zijde, duurzame ongediertebestrijder, tegen bladluis, natuurlijk middel tegen bladluis, wol vervilten, wol vilten, wolvilt, savon de marseille, olijfzeep, groene olijfzeep, savon huile d'olive, ovis, hansen, biologische zeep, schapenmelkzeep