• Korte breinaaldjes 15cm - Babysokjes breien

Sokkennaaldjes.

Sokkennaaldjes: breinaalden zonder knop voor babysokjes.

Babysokjes breien? Breinaalden zonder knop, ook wel sokkennaalden of kousennaalden genoemd, gebruik je om rond te breien zonder naad. Deze breinaaldjes van slechts 15 centimeter lang gebruik je om babysokken of enkelsokken mee te breien, maar zijn ook ideaal voor het breien van wanten of handschoenen. Omdat de lengte van de breinaalden maar 15 centimeter is, zitten de 4 naalden jou bij het rondbreien niet in de weg. In een verpakking vind jij 5 breinaalden -de dikte is 3mm, dus geschikt voor de meeste gangbare sokkenwol.

DEZE breinaalden zonder punt gebruik je om rond te breien - deze versie is in meerdere diktes leverbaar. Net als een rondbreinaald natuurlijk. Bestel direct een handig setje brei-accessoires en puntenbeschermers om jouw sokkennaalden op te bergen.

Rondbreien zonder naad.

Breinaalden zonder punt worden ook wel sokkennaalden genoemd omdat ze vooral gebruikt worden om sokken mee te breien. De lengte van deze korte breinaalden is 15cm: een ideale lengte voor het breien van sokjes en kousjes. Deze set sokkennaaldjes bestaat uit 5 naalden.

Over KnitPro:

KnitPro staat bekend om de hoge kwaliteit brei- en haaknaalden die zij leveren. Deze breinaalden zonder punt zijn items uit de Basix -serie van KnitPro: een voordelige, maar kwalitatief hoogwaardige serie van handwerkmaterialen. De Basix breinaalden zijn gemaakt van aluminium en grijs afgelakt. De punten zijn mooi afgerond, zodat ze de wol niet kneuzen tijdens het opzetten, afhalen en breien. Door hun lichte gewicht liggen ze gemakkelijk in de hand. KnitPro is jouw ideale partner voor al jouw breiwerk!

Specificaties:

Materiaal: Aluminium. Lengte: 15 centimeter. Dikte: 3mm. Je ontvangt 5 breinaalden zonder punt.

Direct meebestellen?

Brei jij liever met een rondbreinaald in plaats van met 4 breipennen? Ook die kun jij gewoon bij ons bestellen. Kijk ook eens bij ons assortiment Breiaccessoires: daar vind jij allerlei handige hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld stekenmarkeerders. Wil jij jouw breinaalden opruimen? Gebruik dan de speciale puntenbeschermers voor breinaalden zonder knop. HIER vind je iets langere sokkennaalden van 20cm lang.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Korte breinaaldjes 15cm - Babysokjes breien

  • Merk: Knitpro
  • Model: 45103
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €3,50


Gerelateerde producten

Punten Beschermers voor Sokkennaalden 2-2,5

Punten Beschermers voor Sokkennaalden 2-2,5

Puntbeschermers.Puntbeschermers gebruik je om te voorkomen dat de steken van je breinaalden glijden...

€4,50

Punten Beschermers voor Sokkennaalden 3-3,5

Punten Beschermers voor Sokkennaalden 3-3,5

Puntbeschermers.Puntbeschermers gebruik je om te voorkomen dat de steken van je breinaalden glijden...

€4,50

Breinaalden voor Sokken Aluminium - Kies jouw maat

Breinaalden voor Sokken Aluminium - Kies jouw maat

Sokkennaalden.Sokkennaalden: breinaalden zonder knop.Breinaalden zonder knop, ook wel sokkennaalden ..

€3,49

AANBIEDING: Rondbreinaald Aluminium 80cm

AANBIEDING: Rondbreinaald Aluminium 80cm

Rondbreinaald.Rondbreinaald - Kies de juiste dikte.Rondbreinaalden gebruik jij om rond te breien zo..

€2,95 €3,95

Tags: Breinaald, breinaalden, breinaalden met knop, breinaalden met punt, Basix KnitPro, KnitPro, knitpro, voordelige breinaalden, goedkope breinaalden, breinaalden afgeprijsd, goedkope breinaald, voordelige breinaald, budget breinaald, korte breinaald, kortere breinaald, kleine breinaald, breinaald 25cm, breinaald 30cm