• Duurzaam: Anti Pluis Steen

Anti Pluis Steen.

Anti Pluis Steen van vulkanisch puimsteen om je kostbare wollen kleding vrij te houden of maken van lelijke vervilting, pilletjes en pluisjes.

Wol is een heerlijk materiaal om te dragen. Het is behaaglijk warm, zacht en beschermt tegen weersinvloeden. Wanneer je wol goed onderhoudt, heb je er jaren plezier van. Het heeft alleen één nadeel: wol vervilt. Je hebt vast ook wel ergens een trui liggen die je niet meer gebruikt vanwege de ontsierende pilletjes en pluisjes die ontstaan door de wrijving van de wol. Terwijl dit probleem eigenlijk heel makkelijk op te lossen is met deze natuurlijke Anti Pluis Steen van Redecker.

Hoe werkt het? De Anti Pluis Steen is gemaakt van natuurlijk vulkanisch puimsteen. Leg het kledingstuk dat je wilt ontvilten plat op tafel. Door de steen licht over de wol te halen, verwijder je probleemloos pilletjes en pluisjes. Je kunt de Anti Pluis Steen gebruiken voor al je wollen kleding, zoals truien, jassen en vesten. De steen is ook prima te gebruiken voor dekens en kussens van wol en fleece en zelfs katoen kun je met deze steen ontpillen.

Waarom is dit product duurzaam? De Anti Pluis Steen is niet alleen gemaakt van materiaal dat het milieu niet belast; zij verzorgt ook je kostbare kleding van natuurlijke materialen en zorgt ervoor dat je je kleding daardoor steeds opnieuw kunt dragen. Daarom Duurzaam Dus!

Materiaal: Natuurlijk Puimsteen. Afmeting: 9 X 6,5 X 3,5cm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam: Anti Pluis Steen

  • Merk: Redecker
  • Model: 431200
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,14


Gerelateerde producten

Cederhout ballen

Cederhout ballen

Natuurlijke mottenbescherming zonder chemicaliën! Het hout van de Amerikaanse red cedar, dat voor me..

€4,36

Tags: Anti Pluis Steen, antipluis, antivilt, vervilten, ontvilten, pilletjes, wolkam, wolsteen, pluissteen, truiensteen, steen voor truien, ontpillen