Duurzaam: Natuurlijke Deodorant Stick

Duurzaam: Natuurlijke Deodorant Stick
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=193
Levertijd: Op Voorraad
€13,95
Aantal:

Natuurlijke Deodorant Stick.

Natuurlijke Deodorant Stick op basis van aluin. Effectief tegen geurtjes en zeer mild voor de huid.

Aluinsteen is een natuurlijk materiaal, dat rechtstreeks uit de natuur gewonnen wordt. Aluin staat vooral bekend om de bloedstelpende werking en wordt veel gebruikt door mannen die zich met het mes scheren om kleine wondjes snel te dichten. Daarnaast beschikt aluin over de unieke eigenschap om geurtjes te neutraliseren. Hierdoor wordt een vervelende zweetgeur voorkomen, zonder toevoeging van allerlei chemische verbindingen zoals die in reguliere deodorant gebruikt worden. De aluinzouten vormen een dun laagje op je huid: hierdoor krijgen bacteriën die zweetlucht veroorzaken geen kans. De aluin wordt niet afgegeven aan de huid en je bloedbaan, waardoor het een zeer mild middel is voor de gevoelige huid onder je oksels.

Wist je dat zweetplekken in je kleding over het algemeen niet veroorzaakt worden door je eigen zweet, maar juist door de gebruikte stoffen in deodorants? Het gebruik van aluin als natuurlijke deodorant is dus niet alleen prettig voor je huid, het beschermt ook je kleding tegen ontsierende, moeilijk wasbare zweetvlekken. Het mes snijdt in dit geval dus aan twee kanten!

De Natuurlijke Aluin Deodorant Stick heeft een inhoud van 1oo gram. Tevens verkrijgbaar als Deodorant Spray.

Breng de aluin met de stick aan onder de droge oksel. Doordat de stick de vorm van de oksel volgt is ze gemakkelijk aan te brengen.

Waarom is dit een duurzaam product? Aluin wordt onder andere gewonnen in Syrische steengroeven. Het is dierproefvrij en vegan, bevat geen aluminiumchloraat en brengt geen schade toe aan de natuur. Daarom Duurzaam Dus.

©Bink Fournituren 2012-2019