• Aleppozeep - Olijfzeep met laurier 100 gram

Aleppo Handzeep

Aleppo Handzeep – plantaardige olijfzeep met laurier

Duurzame verzorging voor de (zeer) gevoelige huid met ecologische producten? Deze Aleppo zeep van Ecodoo (Douce Nature) 100% plantaardige zeep, zie zeer geschikt is voor de droge huid, voor mensen met huidproblemen als bijvoorbeeld psoriasis en voor iedereen die houdt van een goed en natuurlijke stukje zeep. Met Aleppo zeep kan jij jouw lijf en handen wassen, ook als je een (zeer) gevoelige huid hebt. Olijfzeep tast jouw huid niet aan vanwege de lage PH-waarde en zorgt voor wat extra huidvet bij een droge huid. Aleppo zeep is 100% biologisch afbreekbaar. Aleppo zeep is tevens te gebruiken als shampoo, als tandpasta of als scheerzeep. Bovendien zorgt de aanwezige laurier in de zeep voor een zeer schone huid en is de zeep daarmee effectief bij het voorkomen van puistjes. Verkoop in stuk zeep van 100 gram.

Nog meer olijfzeep: onze Franse Marseille-zeep is leverbaar als stukje zeep van 100 gram of in een kubus van 300 gram. Onze duurzame schapenmelkzeep komt uit Oostenrijk. Leg jouw zeep te drogen op een duurzame zeeponderlegger van loofah.

Olijfzeep – wat is dat?

Olijfzeep is een volledige plantaardige zeep op basis van olijfolie en laurierolie. De zeep met de specifieke ingrediëntencombinatie van olijfolie en laurier is oorspronkelijk bedacht in de Syrische plaats Aleppo: vandaar de naam Aleppo zeep. Aleppozeep is een multi-functionele zeep: behalve als handzeep voor lichaam en handen is Aleppozeep geschikt voor het wassen van jouw haar en te gebruiken als tandpasta en als scheerzeep.. Bovendien is de zeep 100% biologisch afbreekbaar, vegan en niet op dieren getest.

Geschikt voor de gevoelige of beschadigde huid?

Jij kunt de Aleppo olijfzeep met laurier ook gebruiken bij een (over)gevoelige huid. Aleppo zeep wordt aanbevolen bij psoriasis. Daarnaast heeft de zeep een zuiverende werking en voorkomt op die manier puistjes of andere oneffenheden in jouw gezicht. Gebruik jij de zeep als shampoo? Schuim de zeep dan rechtstreeks op op jouw natte haar: dan gebruik je minder zeep dan bij het opschuimen in de handen.

Specificaties:

Samenstelling: Sodium Olivate, Sodium Laurate, Aqua, Sodium Hydroxide. 100% plantaardig – vegan – volledig afbreekbaar. Bevat 12% biologische laurierolie. Gewicht: 100 gram.

Meer natuurlijke zeep:

  • Marseillezeep als handzeep
  • Marseillezeep in kubusvorm - zeer geschikt als huishoudzeep of voor de was
  • Ook onze schapenmelkzeep is volledig natuurlijk en duurzaam
  • Onze duurzame zeeponderlegger houdt jouw zeep schoon en is tevens geschikt als sponsje voor wastafel of gootsteen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Aleppozeep - Olijfzeep met laurier 100 gram

  • Merk: Ecodoo
  • Model: 856104
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €5,50


Gerelateerde producten

2 stukken schapenmelkzeep weidegeur

2 stukken schapenmelkzeep weidegeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaa..

€7,49

Loofah zeeponderlegger

Loofah zeeponderlegger

Zeep Onderlegger.Zeep Onderlegger om je zeep op te laten drogen. Zo houd je altijd een mooi, gaaf st..

€4,75

Savon de Marseille - Olijfzeep 300 gram

Savon de Marseille - Olijfzeep 300 gram

Marseille ZeepMarseille Zeep – plantaardige olijfzeepDuurzame verzorging – schoonmaken met ecologisc..

€7,49

Biologische Handzeep - Olijfzeep 100 gram

Biologische Handzeep - Olijfzeep 100 gram

Marseille HandzeepMarseille Handzeep – plantaardige olijfzeepDuurzame verzorging met ecologische pr..

€3,95

Tags: Marseillezeep, huishoudzeep, duurzame huishoudzeep, biologische zeep, biologische handzeep, biologisch wasmiddel, wolwasmiddel, handwas, handwasmiddel, zelf wasmiddel maken, zijde wasmiddel, wasmiddel voor zijde, duurzame ongediertebestrijder, tegen bladluis, natuurlijk middel tegen bladluis, wol vervilten, wol vilten, wolvilt, savon de marseille, olijfzeep, groene olijfzeep, savon huile d'olive