Acryl Band.

Acryl Band voor tricot en jersey kleding.

Acrylband gebruik je als beleg of versteviging bij tricot en jersey kleding of voor fleece- en sweatshirts. Het acryl band van Restyle is speciaal ontwikkeld om machinaal gebreide kleding af te werken of plaatselijk te verstevigen. Je gebruikt acrylband voor onder andere tricot, jersey, fleece, sweatstof, joggingstof en andere machinaal gebreide stoffen van kunstvezels. Het machinaal gebreide band is zacht en soepel en daardoor gemakkelijk te verwerken. Samenstelling: 100% acryl. Breedte: 30mm. Bestelbaar in diverse kleuren. Verkoop per meter.

Tricot en jersey.

Acryl band is machinaal gebreid, waardoor het goed aansluit voor het gebruik in andere machinaal gebreide kledingstoffen. Het is erg soepel en goed vouwbaar en daardoor gemakkelijk om naden en randen is heen te vouwen. Keperband van katoen of polyester is vaak iets te stug om te gebruiken in rekbare jersey stoffen. Dit zachte acrylband sluit goed aan bij het materiaal waar je het voor gebruikt en is zachter voor de huid dan de stugge katoen of de wat hardere polyester. Door het band in het midden en aan de randen door te stikken wordt het band gefixeerd en is de rand netjes afgewerkt. Je kunt dit acryl band, dat ook wel vouwtres wordt genoemd, het beste zien als een gebreide versie van keperband.

Ballpointnaald voor jersey stoffen.

Gebruik voor het verwerken van acrylband in tricot stoffen bij voorkeur een naaimachinenaald jersey. Deze naaimachinenaald heeft een afgeronde punt en wordt daarom ook wel ballpointnaald genoemd. Hierdoor gaat de naald soepel door het gebreide weefsel heen, maar zal het geen draden meetrekken of een laddertje in je stof veroorzaken. Wil je een dubbel stiksel aanbrengen op het acrylband? Gebruik dan een Tweelingnaald Stretch met een afstand tussen het stiksel van 4.0mm.

Makkelijk wasbaar.

Het acrylband is van 100% acryl: hierdoor heeft het wel de matgekleurde uitstraling van jersey en tricot, maar hoef je niet bang te zijn voor problemen bij het wassen. Je kunt dit acrylband gebruiken om randen af te werken, zoals armsgaten, manchetten, boorden en de halslijn. Verwerk je het band als een zichtbare rand, dan vouw je het om de rand heen. Verwerk je het band als beleg, dan stik je het eerst vast op de buitenrand, vervolgens vouw je het band naar binnen en stik je het nogmaals als belegsel vast aan de binnenzijde van de kleding. Dit acrylband is ook prima te gebruiken als extra versteviging bij naden van sport- en sweatshirts, fleecevesten en voor wollige voering van winterjassen en jacks.

Specificaties:

Samenstelling: 100% acryl. Wasbaar tot 30°. Breedte: 30 mm.

Verkrijgbaar in verschillende gedekte kleuren, zoals je die veel ziet bij comfortwear en vrijetijdskleding. Selecteer jouw kleur in het selectiescherm en de bijbehorende foto wordt zichtbaar.

Verkoop per meter. Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2=2 meter enzovoort.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Acryl Band 30 mm voor Tricot - Kies een kleur OP=OP

  • Merk: Restyle
  • Model:017.264
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95
  • €1,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Keperband Zacht 30mm  - Kies een kleur

Keperband Zacht 30mm - Kies een kleur

KeperbandKeperband - welke kleur wil je?Keperband is een stevig, multifunctioneel band. Dit band is ..

€1,25

Fluweelband - Kies breedte en kleur

Fluweelband - Kies breedte en kleur

Fluweelband.Fluweelband - Glanzend veloursband in diverse breedtesFournituren - Band: Fluweelband is..

€1,50

Gebreid Band 30 mm - Vouwtres - Kies een kleur

Gebreid Band 30 mm - Vouwtres - Kies een kleur

Gebreid Band Vouwtres.Gebreid Band Vouwtres - Afwerking, beleg of versteviging bij gebreide kleding...

€1,99

GOEDKOOP: Keperband 30mm 100% katoen - In Wit of Zwart

GOEDKOOP: Keperband 30mm 100% katoen - In Wit of Zwart

Keperband - stevigKeperband - stevig: 100% katoen.Fournituren: stevig band van katoen. Keperband is ..

€0,75

Tags: Gebreid band, wollen band, wolband, acryl band, acrylband, wollen biaisband, gebreid biaisband, afwerkband, afzetband, beleg, belegsel, beleg voor truien, versteviging voor truien, beleg voor wol, versteviging voor wol, naadband, naadband voor wol, biaisband, vouwtres, vouwband, gevouwen band, vouwsel, vouwbandje, vouwgalon, galon, galonette, sierband, versiering, breiband, brei band