Voetverzorging

Voetverzorging

Zoals meer dan 40% van alle volwassenen heb ik voetproblemen. Eigenlijk besteedde ik nooit veel aandacht aan mijn voeten tot er problemen mee kwamen. Mijn moeder had weleens last van hielspoor en mijn vrouw van likdoorns, maar met de spullen van Deramed liepen ze nog steeds hele dagen rond. Ik had een beetje last van mijn tenen en hoorde bij een pedicure dat ik hamertenen ontwikkel. Gelukkig zei ze dat ik daar nu ook nog Deramed voor kan gebruiken. Ze vertelde dat veel pijnklachten eenvoudig te verlichten zijn met Deramed footcare siliconen producten. Ik werd er blij van, want ze zijn gemaakt met een niet-giftig, geurloos, 100% medisch silicoon en zijn wasbaar en herbruikbaar. Na elke wasbeurt bestrooi ik ze met een beetje talkpoeder en laat ze drogen.

De Deramed producten mogen niet langer dan 16uur per dag gebruikt worden, maar dat geeft je de tijd om met je voeten omhoog te zitten. Ze zijn uiteraard alleen voor uitwendig gebruik en niet voor open en/of vochtige wonden. Daarnaast houd ik ze buiten bereik van mijn kinderen en vertelde de pedicure dat mensen met diabetes mellitus en/of een slechte bloedcirculatie naar hun huisarts moeten gaan met klachten.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bunion sok
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De Deramed bunion gel sok vermindert de pijn bij hallux valgus, dit is scheef staande grote teen. Veel voorkomende klachten hierbij zijn pijn bij het lopen en een pijnlijke bult aan de buitenzijde van de grote teen (de bunion). De gel in deze sok van..
€12,95
Deramed Gel Disc
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De Deramed gel disc is ontworpen om druk op te vangen en om locale pijnplekken te verlichten. De elasticiteit, zachtheid en uitsparing in het midden zorgen ervoor dat de gel disc perfect kan worden aangebracht op iedere voet. Hij is daarom leverbaar ..
€13,95
Deramed Gel Koker
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De Deramed gel koker is een elastisch kokertje volledig bekleed met gel, dat het pijnlijke gebied compleet beschermt. Je kan de koker zowel voor tenen als ook voor de vingers gebruiken, want het kan op de gewenste lengte worden afgknipt. Het kokertje..
€16,95
Deramed Halfronde Teenbeschermer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De Deramed halfronde teenbeschermer is een geldisc in de vorm van een halve maan. Deze beschermer is speciaal ontworpen om pijn en frictie tussen de tenen te verminderen. Uit de teenschermer van Deramed komt een minerale olie vrij die verzorgt en de ..
€7,95
Deramed Teenringkap
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De teenringkap van Deramed is een met gel bekleed gesloten hulsje dat bescherming biedt tegen druk op de huid van de teen. Dit werkt met name bij de nagel. De kap is een ideale bescherming bij amputaties, zenuwbeschadigingen en bij ingegroeide teen..
€14,95
Deramed Teenringkussen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deramed heeft een elastisch teenverbandje met een 2mm gel disc, die speciaal ontworpen is om verlichting te geven bij wrijving, likdoorns en irritatie door schoeisel. Dit teenringkussen geeft direct een vermindering van de pijn, waardoor je weer mak..
€9,95
Deramed Teenstrekkers
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De teenstrekker van Deramed werkt goed ter correctie van hamertenen en klauwtenen. De teenstrekker legt een ring over je teen die ervoor zorgt dat je tenen bij iedere stap in een correcte positie komen. Hierdoor zal de pijn in je tenen en voeten uite..
€15,95
Deramed Voorvoetkussen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Het voorvoetkussen van Deramed heeft een hartvormig gelkussen dat de bal van de voet beschermt en comfort geeft. Door de zachtheid en elasticiteit van de kous zal deze perfect om je voet passen zonder daarbij te knellen. Het Deramed voorvoetkussen is..
€18,95
Enkelsok
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De Deramed enkelsok heeft een gel pad die je enkels goed beschermt. Het is een elastische, teenloze sok die makkelijk aan en uit te trekken is. Deze enkelsok van Deramed is te gebruiken bij alle sporten en ondersteunend bij hielspoor. De sok is wasb..
€19,95
Footcare Behandeling van Zweetvoeten
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Met Footcare behandelt u zweetvoeten in 5-8 dagen heel eenvoudig. U zult versteld staan van het resultaat. Het haalt de geur uit uw schoenen en verlost u van overmatig transpiratievocht. Strooi 's avonds 1 theelepeltje footcare in elke schoen, was uw..
€13,95
Fresco  Hielpad Vlak
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De hielpad vlak van Fresco werkt drukverlagend voor de wervelkolom en rondom de hiel, ook ondersteunt hij de achilleshiel. Deze pad is ontworpen om pijn van hielspoor te verlichten. Fresco heeft hiervoor gebruik gemaakt van hoogwaardige siliconen: st..
€19,95
Fresco Hielcup
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De hielcup centrisch van Fresco werkt drukverlagend voor de wervelkolom en rondom de hiel, ook ondersteunt hij de achilleshiel. Deze cup is ontworpen om pijn van hielspoor te verlichten, hij biedt rondom de hiel extra comfort vanwege de opstaande ran..
€28,95
Fresco Hielcup Centrisch
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De hielcup centrisch van Fresco werkt drukverlagend voor de wervelkolom en rondom de hiel, ook ondersteunt hij de achilleshiel. Deze cup is ontworpen om pijn van hielspoor te verlichten. Fresco heeft hiervoor gebruik gemaakt van hoogwaardige silicone..
€28,95
Fresco Hielcup Lateraal
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De hielcup lateraal van Fresco werkt drukverlagend voor de wervelkolom en om de hiel, daarnaast ondersteunt hij de achilleshiel. De cup is ontworpen om pijn van hielspoor te verlichten. Fresco heeft hiervoor gebruik gemaakt van hoogwaardige siliconen..
€28,95
Fresco Nachtspalk
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De Fresco nachtspalk is goed voor gebruik bij hallux valgus. Bij Hallux Valgus gaat de grote teen scheef staan. Veel voorkomende klachten hierbij zijn pijn bij het lopen en een pijnlijke bult aan de buitenzijde van de grote teen (de bunion). De nacht..
€28,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017