Schoen onderhoud

Schoen onderhoud
Een wandeling in het park levert achteraf altijd een kleine uitdaging op: hoe krijg ik mijn laarzen schoon? Tegenwoordig begin ik met mijn reinigingsborstel om het ergste vuil eraf te schrobben. Vervolgens wat leervet van Bama erop borstelen en mijn laarzen zijn weer klaar voor de volgende wandeling. Als de borstel niet voldoende is, dan pak ik multiclean van Shoeboy's erbij en dan worden ze zeker schoon!
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Cathiel Brush-it Gladleerverf
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Brush-it leerverf van Cathiel is een dekkende schoenverf voor gladleer en kunstleer. Voor een goed resultaat is het nodig het leder te reinigen met een lederreiniger. De flacon bevat een glazen kogel om een optimale menging te krijgen. Het is een i..
€8,85
Cathiel Suedeverf
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Suède Colour van Cathiel is een diepwerkende anilineverf voor geschuurde leersoorten. Het suède vooraf reinigen met een Suède Cleaner en laten drogen. Daarna het leder opborstelen en de Suède Colour gelijkmatig opborstelen. Vervolgens het leer 12 uur..
€9,10
Dasco Stretcher
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Wanneer schoenen iets te smal zijn, biedt de Dasco Strechter van Schins Leder de oplossing. Met deze kunststof stretcher rek je schoenen uitsluitend in de breedte uit! Deze schoenoprekkers zijn verkrijgbaar in 6 maten. ..
€39,95
Exclusive Care
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboys exclusive care hoogstaande schoenverzorging voor hoogwaardige en gevoelige soorten glad – en cordovanleer. voedt en verzorgt het leer intensief met bijenwas en veredelde, speciale soorten was. impregneert en handhaaft de ademingsactiviteit v..
€8,75
Footcare Behandeling van Zweetvoeten
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Met Footcare behandelt u zweetvoeten in 5-8 dagen heel eenvoudig. U zult versteld staan van het resultaat. Het haalt de geur uit uw schoenen en verlost u van overmatig transpiratievocht. Strooi 's avonds 1 theelepeltje footcare in elke schoen, was uw..
€13,95
London Cedar Schoenspanners
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schoenspanners van cederhout van Schins Leder houden schoenen in optimale vorm. Het cederhout zorgt ervoor dat het leer van de schoenen de aangename geur van het hout overnemen. De spanners van ceder zijn ongelakt en nemen het vocht dat door transpir..
€49,95
Rapide Leercreme
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ledercrème van Rapide is een fijn onderhoudsmiddel voor gladleer. De crème trekt goed in de poriën van het leer en houdt het soepel. Deze leercrème conserveert het leer en is te gebruiken op producten als schoenen, tassen, jassen, meubelen en hoofds..
€9,75
Rapide Waxcoating
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Rappo waxcoating van Rapide is te gebruiken als onderhoudsproduct van waxproducten. Het maakt onder andere waxkleding weer watersafstotend. Inhoud blik 150 ml...
€8,65
Schoendeodorant
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Heb je last van zweetvoeten en vind je het vervelend dat je voeten en schoenen die geur verspreiden als je je schoenen uit doet? Gebruik schoendeodorant ofwel Shoefresh van Shoeboy’s voor frisheid in je schoenen. ShoeBoy's schoendeodorant komt in ee..
€10,95
Schoenpanner voor Damesschoen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Pussy voorblad spanner voor dames schoenen. leverbaar in 2 uitvoeringen; sport en comfort.  ..
€13,95
Schoenpoets Kist Cedar Hout
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Luxe schoenpoetskist van Schins Leder. Deze kist is gemaakt van ceder hout waardoor hij een prettige geur heeft. De kist wordt afgesloten met een schuifdeksel. Bovenop de kist is een voetsteun bevestigd, dat maakt het schoenen poetsen een stuk gemakk..
€63,95
Schoenspanners Beukenhout
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schoenspanners van Schins Leder zijn gemaakt van echt beukenhout en spannen de gehele schoen volledig uit. De spanners voorkomen plooien en scheuren in het leer en de schoen wordt effectief glad gestreken. De schoenen behouden hierdoor hun oorspronke..
€15,75
ShoeBoy's Lederbalsem
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's leder balsem is een intensieve verzorging voor alle gladde leersoorten. Dankzij natuurlijke ingrediënten en het ontbreken van oplosmiddelen is het ideaal voor onder andere schoenen, tassen, meubels en autobekleding. Inhoud flacon: 100 ml...
€9,10
ShoeBoy's Multiclean
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's Multiclean is een intensieve reiniger voor álle materialen. pHet is een ideale reiniger voor sterk vervuilde schoenen, denk hierbij aan kinder- en voetbalschoenen. Ook voor petten geschikt. Reinig je schoenen snel met Multi clean van Shoebo..
€10,50
ShoeBoy's Shoe Stretch
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Soms willen nieuwe leren schoenen nog wel eens knellen, door Shoestretch op de knellende plekken in de schoenen te spuiten verhelp je dit. Het leer wordt soepeler en buigzamer door deze spray van ShoeBoy's. Deze stretch schuim in luxe spuitbus van 15..
€10,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017