Schoenborstels

Schoenborstels
Bij het schoonmaken en onderhouden van schoenen heb je goede middelen nodig als reinigers en crème, maar zonder de juiste borstel wordt het dan toch lastig. Probeer maar eens het leervet in te smeren met een reinigingsborstel, dat kost veel tijd! Bij Bink heb ik nu een aantal borstels gekocht van Duitse makelij. Veelal handgemaakt van lokaal hout met natuurlijke vezels. Ik heb nu borstels met varkenshaar maar ook met paardenhaar in huis. De juiste borstel op het juiste moment zorgde ervoor dat mijn schoenen er beter uitzien, maar ook dat de poetsbeurt korter duurde. Nu heb ik alleen nog een authentieke schoenpoetskist op het oog.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Insmeerborstel Paardenhaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Het paardenhaar van deze insmeerborstel is precies goed om het schoensmeer goed uit te smeren. Paardenhaar is een duurzame vezel dat antistatisch is. In het paardenhaar bevinden zich holle buisjes gevuld met lucht. Dit zorgt voor een goede regulatie ..
€8,85
Uitpoetsborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De grote uitpoetsborstel van Schins Leder is goed geschikt voor het uitwrijven van ingesmeerde schoenen. Door het uitwrijven van bijvoorbeeld schoensmeer met deze borstel zullen schoenen extra gaan glanzen. Afmeting: 17 cm. Afmeting: 178x46 mm...
€4,95
Suède Triangel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
suèdeborstel en reiniger. Schins Leder biedt een complete verzorging van suede of nubuck in één borstel. Deze triangelborstel voor suède reinigt en verzorgt al het geschuurde leer zoals suede of nubuck. De borstel heeft drie kanten met verschillende..
€8,50
Laarzenknecht
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De laarzenknecht van Schins Leder maakt het mogelijk laarzen of schoenen uit te trekken zonder je handen te gebruiken. Dit is ideaal bij laarzen die vies zijn geworden, wandelschoenen of paardrijlaarzen! Aan de hoogste zijde van de laarzenknecht is..
€13,49
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017