Leerverzorging

Ik heb pas een geweldige stoel gekocht van leer. Hij is vintage en dus had hij nog wat onderhoud nodig. Ik ben eerst maar aan de slag gegaan met de leather cleaner, want bij vintage weet je het maar nooit. Ik heb snel maar even een leathercosmetic gehaald, de stoel leek wel als nieuw! Zoals hij er nu uitziet staat hij geweldig in de woonkamer.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Cathiel Brush-it Gladleerverf
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Brush-it leerverf van Cathiel is een dekkende schoenverf voor gladleer en kunstleer. Voor een goed resultaat is het nodig het leder te reinigen met een lederreiniger. De flacon bevat een glazen kogel om een optimale menging te krijgen. Het is een i..
€8,85
Cathiel Suedeverf
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Suède Colour van Cathiel is een diepwerkende anilineverf voor geschuurde leersoorten. Het suède vooraf reinigen met een Suède Cleaner en laten drogen. Daarna het leder opborstelen en de Suède Colour gelijkmatig opborstelen. Vervolgens het leer 12 uur..
€9,10
Leather Cosmetic
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Leeronderhoud. Leather Cosmetic van Cathiel is een hoogwaardig onderhoudsmiddel voor gladde en geverfde leersoorten. Dit middel voedt en verzorgt het leer intens. Wanneer het leer regelmatig behandeld wordt met Leather Cosmetic behoudt het zijn natuu..
€12,95
Leather Multi Cleaner
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Leer reiniger. Leather Multi Cleaner van Cathiel is de ideale reiniger voor gladde, generfde en aniline ledersoorten. Inhoud: 150 ml. Het is niet geschikt voor geschuurde ledersoorten...
€9,95
Rapide Leercreme
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ledercrème van Rapide is een fijn onderhoudsmiddel voor gladleer. De crème trekt goed in de poriën van het leer en houdt het soepel. Deze leercrème conserveert het leer en is te gebruiken op producten als schoenen, tassen, jassen, meubelen en hoofds..
€9,75
ShoeBoy's Lederbalsem
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's leder balsem is een intensieve verzorging voor alle gladde leersoorten. Dankzij natuurlijke ingrediënten en het ontbreken van oplosmiddelen is het ideaal voor onder andere schoenen, tassen, meubels en autobekleding. Inhoud flacon: 100 ml...
€9,10
ShoeBoy's Suede en Velour reiniger
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
ShoeBoy's suede en velour reiniger is een licht gekorrelde reinigingsgum. Wrijf met de gum licht over het leer en vlekken en vuil verdwijnen uit het geruwde leder...
€5,69
Zadelzeep
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De zadelzeep van Grison is een grondige leerreiniger. De zeep kan gebruikt worden voor de verzorging van zadels, meubels, jassen, tassen en schoenen. Grisons zadelzeel is niet geschikt voor open leer soorten als nubuck en suède. Inhoud: 100ml..
€9,30
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017