Keukentextiel

Keukentextiel

Elias keukentextiel met leuke prints van dieren zoals een bij of een koe of de bekende oerhollandse geblokte thee- en keukendoeken.

Was het ooit een Nederlands bedrijf, tegenwoordig wordt Elias vervaardigd door de beste ambachtslieden in Portugal en de kwaliteit is als vanouds, uitmuntend.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Ovenwanten 2 stuks
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
2 Elias ovenwanten rood of blauw geblokt. De ovenwante werden eerder gemaakt van het zelfde materiaal als de keukendoeken, tegenwoordig wordt het gemaakt van het zelfde materiaal als de theedoeken van Elias, waardoor de ovenwant soepeler wordt...
€17,60
Set Elias keukentextiel papillon
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Set Elias keukentextiel papillon bestaande uit een keukenhanddoek en een theedoek kleur mint groen/blauw. De ELIAS collectie wordt vervaardigd door de beste Portugese ambachtslieden. Het combineert een rijke Nederlandse geschiedenis met een onberispe..
€12,90
Set Elias keukentextiel schaap
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Set Elias keukentextiel schaap bestaande uit een keukenhanddoek en een theedoek. De ELIAS collectie wordt vervaardigd door de beste Portugese ambachtslieden. Het combineert een rijke Nederlandse geschiedenis met een onberispelijke kwaliteit en design..
€12,90
Set Elias keukentextiel geblokt
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Set Elias keukentextiel geblokt bestaande uit een keukenhanddoek en een theedoek. De ELIAS collectie wordt vervaardigd door de beste Portugese ambachtslieden. Het combineert een rijke Nederlandse geschiedenis met een onberispelijke kwaliteit en desig..
€12,90
Set Elias keukentextiel Bij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Set Elias keukentextiel Bij bestaande uit een keukenhanddoek en een theedoek. De ELIAS collectie wordt vervaardigd door de beste Portugese ambachtslieden. Het combineert een rijke Nederlandse geschiedenis met een onberispelijke kwaliteit en design. S..
€12,90
Set Elias keukentextiel Lieveheersbeestje
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Set Elias keukentextiel Lieveheersbeestje bestaande uit een keukenhanddoek en een theedoek. De ELIAS collectie wordt vervaardigd door de beste Portugese ambachtslieden. Het combineert een rijke Nederlandse geschiedenis met een onberispelijke kwalitei..
€12,90
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017